Unele gesturi ale Alexandrei l-au făcut pe Gagea să intre la bănuieli cu privire la intențiile concurentei, astfel că bruneta a vrut să îl îmbuneze cu ajutorul unui preparat inedit. Totuși, tânărul nu a fost prea impresionat. 

Citește și: VIDEO Gagea a spus adevărul: "Nu e momentul potrivit". El și Alexandra au stârnit alte controverse, după camera roșie, în Casa iubirii”

gagea casa iubirii, alexandra casa iubirii, concurenti casa iubirii

Alexandra a încercat să îi facă pe plac lui Gagea.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”- wowbiz.ro

Alexandra: „Sculptam totul la milimetru, să fie perfect.”
Gagea: „Frumos.(...) Știai că nu-mi place ardeiul. De ce mi-ai pus, de ornament?”
Alexandra: „Pentru că arăta bine.”

Citește și: VIDEO "Ești falsă, penibilă. Ai venit pe capul unui băiat care nu te vrea". Julia, scandal monstru cu Alexandra. "Pe tine nu te vrea nimeni de două sezoane"

Gagea, nesigur de intențiile Alexandrei 

Alexandra nu este deloc fericită că Gagea i-a atras atenția asupra unui aspect foarte important și că are anumite dubii asupra prezenței sale în emisiune.

gagea casa iubirii, alexandra casa iubirii, concurenti casa iubirii

Gagea și Alexandra 

[Sursa foto: Captură YouTube]

Gagea: „Nu vreau să-mi pară rău!”
Alexandra: „Nu se pune problema de asta. Oricum o să te convingi.(...) Eu știam că o să mă chemi și am fost foarte fericită.

Nu o lua altfel decât e.”
Gagea: „Știai că o să te chem? Și tu alte gânduri nu ai când mergi în camera roșie?”
Alexandra: „Așa am simțit.”
Gagea: „Și la mine te-ai gândit cum o să mă simt? Că toată lumea spune că ai venit aici pentru emisiune, nu pentru mine. Să stau eu să mă macin că tu te joci cu mine. Știi că chestiile de genul nu le agreez.”
Alexandra: „Nu trebuie să aculți gurile rele. Tu știi ce simt eu? Mă simți? Înțelegi scopul sau tu încă crezi că nu sunt aici pentru tine? Eram foarte fericită că te văd.”
Gagea: „Dacă nu vedeam materialul ăla, gândeam altfel. Eu oricum eram în filmul meu. Nu eram supărat, eram șocat. Eu nu știam ce ați discutat.”
Alexandra: „Stai puțin, să ne înțelegem. Ai văzut materialul când am dansat. Eram un zâmbet, eram fericită...”
Gagea: „Și în gândul tău: îl fac pe ăsta iar.”
Alexandra: „Nu știu de ce zici așa.”

Gagea: „Eu zic să nu încerci. Știi foarte bine cât de sensibil sunt și cât suferă familia mea știind că eu sufăr pe tema asta.”
Alexandra: „Știu, dar nu știu de ce e așa.”
Gagea: „Am ajuns la vorba lu' tata: Ilie, ai grijă că odată îți pune una capac.”
Alexandra: „De la restul da, dar de la tine nu mă așteptam să o iei așa.”

Citeste si: Cât a ajuns să coste un kilogram de brânză de oaie vândut de către familia Sterp? Mama Geta se laudă cu cel mai mic preț de pe piață: „Noi o dăm mult mai ieftin. E treabă multă.”- kfetele.ro

Citeste si: Cum se înțelege, de fapt, Carmina Vârciu cu Anda Călin: ”Pentru mine este doar partenera tatălui meu”- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si