VIDEO | George Burcea, reacție halucinantă la adresa femeilor: „Să vă bată bărbații cu scaune!”. Editura i-a retras de pe piață cartea actorului

Un nou episod scandalos în are în prim-plan pe George Burcea. De data aceasta, actorul a șocat după ce a avut o ieșire nervoasă pe rețelele de socializare, acolo unde a menționat că multe dintre femei merită să fie bătute de către partenerii lor.

Author: M.A. miercuri 24 noiembrie 2021 , 13:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Să vă bată bărbații cu scaune!”

Reacția actorului a venit după ce a fost jignit în mediul online de câteva persoane, ceea ce l-a făcut să transmită un mesaj dur la adresa femeilor. 

Se întâmpla pe un live pe care actorul l-a făcut pe pagina personală de Instagram. Reacția furibundă a apărut în momentul în care George Burcea a observat câteva comentarii în care era jignit.

„Păi ar trebui să vină să vă bată, mă... Bărbații! Bateți-le! Dragilor, dacă nu e ciorba fierbinte... sau mămăliga nu e fierbinte, bateți-le, bro! Că asta merită, probabil.

Iertați-mă! Să ajung pe tot TikTok-ul și tot internetul din România!”, a fost reacția acidă a lui George Burcea. 

Citeste si: Câți bani face Andreea Bălan într-o singură zi din Youtube

Gestul lui George Burcea, taxat de editura Hyperliteratura

În urma derapajului actorului, cei de la editura Hyperliteratura au decis să retragă cartea scrisă de George Burcea de pe piață. Romanul care poartă titlul „Scrisoare către Ceaușescu” a fost scos de la vânzare. 

Citeste si: VIDEO| Andreea Bălan, în mijlocul unui scandal imens. Trece prin momente cumplite

Actorul și-a cerut ulterior scuze pe contul său de Instagram

La câteva ore de la incident, George Burcea a revenit pe rețelele de socializare, acolo unde a postat un mesaj în care transmite scuze fanilor pentru reacția pe care a avut-o. 

George Burcea, reacție halucinantă la adresa femeilor: „Să vă bată bărbații cu scaune!”. Editura i-a retras de pe piață cartea actorului

George Burcea, reacție halucinantă la adresa femeilor: „Să vă bată bărbații cu scaune!”. Editura i-a retras de pe piață cartea actorului

[Sursa foto: Instagram ]

De altfel, directorul editurii care a publicat cartea semnată de George Burcea, Andrei Ruse, a postat un mesaj pe pagina lui de Facebook referitor la derapajul actorului.

„Sincer vă spun, eu nu văzusem live-ul până la capăt, adică ultimele zece minute și ceva, în care George Burcea a avut efectiv o criză de nervi și a spus cu subiect și predicat că unele femei merită bătute și chiar a sugerat să li se dea în cap.

M-am crucit (nu, nu exagerez, m-am crucit de câteva ori în fața monitorului, nu e nicio scoatere din context, nu e niciun politically corectness exagerat…).

Că dacă el, care a scris o carte împotriva violenței domestice și e un bărbat model (citez și sunt uluit) și este jignit că mai și gătește, atunci dacă femeilor nu le place un astfel de individ, concluzia e le place bătaia?

Citeste si: Încă o lovitură pentru George Burcea. Ce s-a întâmplat după ce actorul i-a îndemnat pe bărbați să-și bată femeile: "M-am crucit în fața monitorului"

Nici nu mă pot coborî la nivelul la care să comentez așa ceva, pur și simplu. Încerc din răsputeri să caut o explicație de vreun fel a faptului că era foarte obosit și nervos, deși astfel de declarații (publice!) nu au nicio scuză.

Nu cred că am văzut un gest mai imatur și odios împotriva a fix ceea ce vrei să promovezi: lupta împotriva violenței domestice.

Am decis să public la Hyperliteratura romanul „Scrisoare către Ceaușescu” pentru că mi s-a părut că e o carte plină de emoție, care arată drama unei familii prinsă în vârtejul nesfârșitelor bătăi și abuzuri, „bonus” problema eternă a alcoolismului (…) 

Nu, dragilor, nu sunt de acord sub nicio formă cu ce a zis George Burcea. Voi avea una-două, zece, dacă va fi nevoie, discuții cu el, încât să înțeleg că a fost o greșeală. O rătăcire. Vreau să fie așa. În caz contrar, cu siguranță voi opri această colaborare. Asta este așadar poziția mea fermă. Punct” ,  a fost mesajul postat de Andrei Ruse pe pagina sa de Facebook.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si