VIDEO - George Simion a deturnat conferința de presă care trebuia susținută de Ministrul Energiei. Au fost chemați jandarmii să-l scoată din clădire pe liderul AUR

Scene incredibile la Ministerul Energiei. La conferința de presă care trebuia susținută de Ministrul Energiei, Virgil Popescu, referitor la taxa pe soare, și-a făcut apariția liderul AUR, George Simion. Acesta a intrat cu forța și a preluat pupitrul.

Author: Andreea Albu luni 05 decembrie 2022 , 12:54

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

   Coferința pe care Ministrul Energiei trebuia să o susțină a fost amânată din cauza prezenței liderului AUR.

George Simion a transmis live tot traseul său în Ministerul Energiei, unde a mers și a reușit să urce la etajul 4.

Liderul AUR a transmis totul live pe Facebook

Inițial, lui George Simion nu i s-a permis să intre în clădire. Acesta l-a caracterizat pe ministru drept „fricos”. 

„Pe ușă am intrat. Mi s-a spus că nu aș avea dreptul să particip la această conferință de presă. Am venit, am urcat. Dacă am încărcat vreo lege, să-mi spună instituțiile statului”, a afirmat Simion de la pupitrul din minister unde Virgil Popescu urma să susțină conferință de presă.

„Așteptăm să vedem cum ne vor escorta afară până ne vor explica cum e cu taxa pe soare. Mi s-a spus că nu am dreptul să particip și totuși am venit. Dacă încalc o lege, să vină un organ al statului să îmi spună”, a mai afirmat el.

Citeste si: S-a aflat identitatea individului care a împușcat un bărbat în fața unui bloc din Iași. Care a fost motivul atacului- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

După ce a deturnat conferinţa, liderul AUR a făcut scandal în fața biroului lui Virgil Popescu. Pentru că a refuzat să plece au fost chemaţi şi jandarmii. 

Liderul AUR a stat peste o ora în live pe Facebook și a așteptat ca ministrul să își facă apariția.

Ce a transmis Virgil Popescu

Într-un final, ministrul a susținut o conferință de presă luni, după ce George Simion a plecat. 

Ministrul Energiei a afirmat că această conferinţă de presă anunţată nu putea fi ţinută ”în condiţiile prezenţei domnului Simion şi antecedentele domnului Simion care are foarte multe derapaje şi comportament deviant şi singura miză pentru care a venit aici a fost să facă circ”.

”Decizia înţeleaptă a fost să amânăm această conferinţă până când persoana respectică a părăsit. Ce a făcut astăzi George Simion este o bătaie de joc la adresa instituţiilor statului şi la adresa opiniei publice.", a mai spus Virgil Popescu.

Ministrul Energiei a precizat că începând de astăzi nu se mai importă ţiţei rusesc în toate statele membre UE şi începând de astăzi ţiţeiul rusesc în statele G7, în Australia, unde mai sunt derogări nu va putea fi vândut decât cu un preţ maxim de 60 de dolari.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si