Dupa ce s-a plans ca ar fi fost batut de politisti, Gheorghe Dinca- supranumit "monstrul din Caracal"- a fost dus la Institutul de Medicina Legala din Bucuresti. Aici, vreme de o ora si jumatate, doctorii i-a evaluat starea de sanatate.

BOGDAN ALEXANDRU, AVOCATUL SUSPECTULUI: A fost trantit la nivelul solului si i s-au aplicat niste lovituri. In zilele acestea, vom afla daca are fracturi, isi punea mana in zona pieptului.

Durerea ar fi fost inchipuita, un teatru menit sa intarzie ancheta.

In certificatul medico-legal trimis la spitalul penitenciarului Jilava scrie, negru pe alb, ca individul nu prezinta urme de violenta si nici nu are leziuni interne, astfel ca nu ar avea nevoie de nicio zi de spitalizare.

Potrivit expertilor in criminalistica, el nu face altceva decat sa traga de timp. Nu mai colaboreaza cu anchetatorii, se arata confuz, invoca episoade de amnezie si nu este exclus sa aiba de gand sa spuna ca a recunoscut ororile sub presiune si- in lipsa unor probe clare - sa nege tot.

LIVIU CHESNOIU- expert poligraf: Hotul neprins e negustor cinstit. Chiar daca el a recunoscut ceva, la un moment dat, el poate sa si-o retraga. El cand a inceput sa recunoasca un picut atunci trebuia sa mergem, sa batem fierul cat e cald.

Gheorghe Dinca va fi supus maine detectorului de minciuni, iar saptamana viitoare unei expertize psihiatrice. Anchetatorii vor sa afle daca are sau nu discernamant.

Colonelul in rezerva Constantin Ionescu, un specialist cu peste trei decenii de experienta in politia justitiara, e convins ca suspectul a actionat dupa un plan diabolic bine pus la punct si nu exclude sa aiba complici in toata povestea de groaza.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Constantin Ionescu: Nu cred ca e nebun. Tot jocul lui e mascat. Nu se poate sa plece din localitate, sa dea un telefon. Schimba masini. Ori nu e nebun, ori este ajutat de cineva. Sau amandoua. Mai degraba e implicat intr-o retea de trafic de carne vie. In zona sunt multe fete usor de racolat, usor de pacalit usor de dus de colo-dincolo. Orizontul lor e destul de ingust si le duce de nas pana si unul ca el.

In lipsa unor dovezi concrete- domneste misterul in acest caz demn de scenariul unui film de groaza.

Vecinul si prietenul de-o viata al lui Gheorghe Dinca rupe tacerea.

In ziua de miercuri- cand copila de 15 ani a fost rapita la ocazie- s-a intalnit cu suspectul in fata casei, dar n-au apucat sa vorbeasca. Dinca se grabea, spune omul, sa intre in curte.

Treptat, apar si tot mai multe franturi de imagini filmate de camere de supraveghere, care surprind traseul presupusului asasin din urmatoarea zi, joi, cand Alexandra- sechestrata fiind- a sunat zadarnic la 112.

In jurul orei 9.00, Gheorghe Dinca opreste masina la marginea unui drum principal din Caracal- coboara si se indreapta spre un sant, dand impresia ca ar cauta ceva. Apoi se indreapta iar spre autoturism, zaboveste circa un minut si pleaca.

O ora mai tarziu- o alta camera de supraveghere il surprinde in Craiova, unde se presupune ca a cumparat o cartele reincarcabila. Apoi urca intr-un taxi.

VLAD PETRISOR, REPORTER KANAL D: Nu se stie incotro a plecat cu taxiul, dar exact in acel interval parintii Alexandrei primeau un telefon de la un barbat. Individul le a spus sa stea linistiti ca fata lor e bine, ca pleaca in strainatate sa faca bani. Cert e ca aici, unde si-a parcat initial masina, Gheorghe Dinca ajunge doua ore mai tarziu, cu o dubita albastra, condusa de un vecin.

Era ora 12 si un sfert cand autoturismul albastru opreste mai in fata de unde individul parcase initial.

Citeste si: Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga.”- kfetele.ro

Citeste si: "Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă- radioimpuls.ro

Suspectul de orori in serie coboara si indreapta masina lui, cu o punga in mana. Urca si pleaca spre casa- unde probabil o surprinde pe copila, cerand ajutor.

Anchetatorii asteapta acum rezultatele de la medicina legala, care ar trebui sa arate cu certitudine daca ramasitele arse- descoperite in curtea barbatului- sunt sau nu umane.

De acolo au fost ridicati si mai multi dinti, despre care stomatologii spun ca ar fi de om si ar proveni de la cel putin doua persoane, dintre care un adult.

 

Prietenul lui Gheorghe Dinca spune ca individul a fost plecat multa vreme la munca in Italia.
De acolo ar fi venit total schimbat.

Contactate de reporterii Stirilor Kanal D- sotia si una dintre fiicele suspectului nu au vrut sa comenteze nimic.

Au precizat doar ca maine vor veni public cu declaratii despre socantul caz in care protagonist e Gheorghe Dinca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si