VIDEO | O tragedie revoltătoare zguduie Grecia după ce o fetiță româncă de numai 8 ani a murit strivită de ușa unei fabrici

Deși mai mulți oameni au trecut pe lângă fată și au văzut-o agonizând, niciunul nu a sărit s-o ajute și nimenu n-a sunat la ambulanță. Ba mai mult de atât, când unul dintre muncitori a văzut-o pe copilă întinsă pe asfalt a lovit-o cu piciorul pentru a verifica dacă mai trăiește.

Author: M.A. luni 06 decembrie 2021 , 15:23

Un tragedie revoltătoare zguduie Grecia după ce o fetiță româncă de numai 8 ani a murit strivită de ușa unei fabrici

Un tragedie revoltătoare zguduie Grecia după ce o fetiță româncă de numai 8 ani a murit strivită de ușa unei fabrici

[Sursa foto: Camere de supraveghere]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Olga a murit în chinuri cumplite, deși putea fi salvată

Camerele de supraveghere au surprins ultimele clipe de viață ale Olgăi, o copilă în vârstă de 8 ani. Fetița a fost filmată în curtea unei fabrici din Pireu, Keratsini. Era singură și părea că se joacă. La un momentdat poarta automată a fabricii îi atrage atenția și se apropie de ea. Întinde mâna, cu gândul că poarta se va opri prin senzor, apoi face un pas în spate. După câteva secunde ușa se deschide din nou, iar fetița s-a pus în dreptul ei și a rămas blocată acolo.

Citeste si: VIDEO|Moartea șocantă a unei copile de opt ani. A fost strivită de o poartă de metal

Deși este observată de mai multe persoane, nimeni nu i-a oferit ajutorul

La 17.51, după fix 20 de minute, un muncitor trece pe lângă poartă. A observat-o pe copila prăbușită intr-o baltă de sânge, însă a intors capul și a continuat să se plimbe. După câteva minute bărbatul trece din nou pe lângă fată, însă nu schițează niciun gest și se duce către depozit.

După câteva minute, un alt bărbat pare că o observă pe Olga prinsă de poartă. Dar pleacă și el mai departe. Au trecut deja 24 de minute de când copilul e blocat.

Citeste si: „Eliminați-mă”. Lorena a ajuns la capătul răbdărilor! Concurenta este deranjată de glumele nesărate pe care Laurențiu le face cu alte fete din casă. Laurențiu pune piciorul în prag și o acuză că joacă teatru- kanald.ro

Citeste si: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”- wowbiz.ro

Citeste si: Și-a pierdut viața pentru un selfie. Adolescentul ar fi murit electrocutat după ce s-ar fi urcat pe un vagon

Doi indivizi au observat-o și s-au apropiat. Au aprins lanterna telefonului și s-au uitat la copilă, insă nu au chemat ajutoare.

La 18.07 Olga este găsită de un alt muncitor. Bărbatul s-a uitat preț de câteva clipe la fetiță, apoi a lovit-o cu piciorul ca să verifice daca este vie. Copila nu a răspuns, iar bărbatul a lăsat-o acolo și poarta s-a închis din nou.

Citeste si: O tânără a fost găsită inconștientă și aproape înghețată la granița cu Serbia

VIDEO- Imagini cu un puternic impact emoțional


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si