Olga a murit în chinuri cumplite, deși putea fi salvată

Camerele de supraveghere au surprins ultimele clipe de viață ale Olgăi, o copilă în vârstă de 8 ani. Fetița a fost filmată în curtea unei fabrici din Pireu, Keratsini. Era singură și părea că se joacă. La un momentdat poarta automată a fabricii îi atrage atenția și se apropie de ea. Întinde mâna, cu gândul că poarta se va opri prin senzor, apoi face un pas în spate.

După câteva secunde ușa se deschide din nou, iar fetița s-a pus în dreptul ei și a rămas blocată acolo.

Citeste si: VIDEO|Moartea șocantă a unei copile de opt ani. A fost strivită de o poartă de metal

Deși este observată de mai multe persoane, nimeni nu i-a oferit ajutorul

La 17.51, după fix 20 de minute, un muncitor trece pe lângă poartă. A observat-o pe copila prăbușită intr-o baltă de sânge, însă a intors capul și a continuat să se plimbe. După câteva minute bărbatul trece din nou pe lângă fată, însă nu schițează niciun gest și se duce către depozit.

După câteva minute, un alt bărbat pare că o observă pe Olga prinsă de poartă. Dar pleacă și el mai departe. Au trecut deja 24 de minute de când copilul e blocat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Citeste si: Și-a pierdut viața pentru un selfie. Adolescentul ar fi murit electrocutat după ce s-ar fi urcat pe un vagon

Doi indivizi au observat-o și s-au apropiat. Au aprins lanterna telefonului și s-au uitat la copilă, insă nu au chemat ajutoare.

La 18.07 Olga este găsită de un alt muncitor. Bărbatul s-a uitat preț de câteva clipe la fetiță, apoi a lovit-o cu piciorul ca să verifice daca este vie. Copila nu a răspuns, iar bărbatul a lăsat-o acolo și poarta s-a închis din nou.

Citeste si: O tânără a fost găsită inconștientă și aproape înghețată la granița cu Serbia

VIDEO- Imagini cu un puternic impact emoțional


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si