VIDEO|Haos și anchete la Vama Nădlac

Ministrul de Interne a trimis corpul de control la Poliția de Frontieră din Vama Nădlac, după ce acolo mai mulți oameni ar fi trecut granița pe jos din Ungaria ca să scape de carantină. Acum, altul e necazul. După ce a fost închisă una dintre vămi pentru care vin în țară - mașinile stau pe loc - în coloană - și câte o zi și-o noapte.

K.B., vineri 03 aprilie 2020 , 20:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Polițiștii de Frontieră strâng în autoturimele care intră în țară în convoaie care trec prin vama Nădlac sub escortă. S-a ajuns aici după ce autoritățile au depistat un fenomen periculos. Mulți ajunseseră să treacă pe jos granița și să spună că vin din Ungaria ca să scape de carantină. Astfel acum se așteaptă în coloană și câte 240 de ore spre furia celor mulți.

Citeste si: VIDEO| Un tânăr din Prahova, suspect de coronavirus, a murit cu zile după ce a fost plimbat între patru spitale

Pentru fiecare persoană procedurile durează cel puțin 10 minute, pentru că se face triajul epidemiologic. Astfel că oamenii stau toți grămadă afară existând un pericol uriaș să fie contaminați dacă cineva este infectat cu temutul virus.

Având în vedere timpii mari de așteptare s-a luat decizia ca vama Nădlac II să fie folosită în exclusivitate pentru camioane și traficul de mărfuri. Astfel că aici nu se stă!

Citeste si: Bogdan Despescu spune ce vor păți românii care vin acasă de Paște. Vezi noile măsuri luate de autorități

Autoturismele dunt direcționate toate spre vechiul punct de trecere, spre supărarea primarului, care nu înțelege de ce s-a luat această măsură, având în vedere că de aici, nu se poate intra pe autostradă și șoferii trebuie să treacă prin localitate.

Citeste si: Ministerul Muncii: Există anumiţi angajatori care suspendă contractele de muncă pentru a putea beneficia de aceste indemnizaţii prevăzute

Ministrul de Interne a trimis corpul de control la Poliția de Frontieră din Nădlac să verifice dacă măsurile luate de autorități sunt cele mai bune, dar și să vadă cum au putut unii să îi fenteze și să treacă granița pe jos!

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si