"În această săptămână, Marte e află în semnul vărsătorului și ne provoacă să luăm inițiativă și să aveți succes. Totodată, vibrația zilelor acestea este cifra 7, ceea ce ne determină la evaluarea vieții noastre. Dar haideți să vedem ce ne rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte", a transmis Cristina Dorobanțu.

Horoscopul săptămânii cu Andreea Dincă

"Această săptămână, Marte, planeta acțiunii, își începe tranzitul în vărsător.

Sunteți deschiși și preluați inițiativa, mai ales la nivel de grup. Puteți să conduceți echipa către succes, mai ales pentru cei care lucrați în echipă sau aveți diverse colaborări.

În dragoste, racii și capricornii privesc totul pe termen lung. Reușiți să vă faceți planuri care vă ajută să țintiți către obiective frumoase în cuplu.

Berbecii și balanțele, pe plan amoros au parte de imprevizbil. Cel mai bine este să vă adaptați situațiilor și să nu le luați personal. Totul se întâmplă cu un scop. Învățați și evoluați.

Taurii și scorpionii pe sector financiar reușesc să stabilească noi obiective care sunt susținute de superiorii voștri, dar și de colegi.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

Fecioarele și peștii, în sectorul financiar, au parte de anumite blocaje, întârzieri. Acestea s-ar putea să vă facă să vă simțiți triști, dar nu este cazul. Aveți răbdare și toate se vor rezolva.

Leii și vărsătorii au o imunitate mai bună, au o stare generală bună. Ați depășit fiecare problemă printr-o gândire pozitivă și optimism.

Gemenii și săgetătorii au o săptămână aglomerată, obositoare. Cel mai bine ar fi să vă verificați sănătatea și să faceți repaus, să vă odihniți, deoarece nu va simțiti cel mai confortabil.

Vibrația săptămânii este cifra 7. Această energie vă îndeamnă către spiritualitate, către introspecție, către a face cumva o evaluare a situației din viața voastră. Mai multă bunătate, blândețe, rugăciune și mediație", a declarat Andreea Dincă.

Citește și: VIDEO- Pregătiri pentru Anul Nou Chinezesc. Mâncărurile tradiționale care nu trebuie să lipsească de această sărbătoare


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si