VIDEO - Idila cu o adolescentă l-a costat o avere pe un vasluian de 51 de ani. Cerasela a fugit cu tot cu bani

O idilă înfiripată pe internet l-a costat o avere pe un vasluian plecat la muncă în Finlanda. Bărbatul, trecut de prima tinerețe, s-a lăsat fermecat de minora Cerasela, o fată de la țară, dar care pare să fi știut ce vrea de la viață.

Mircea Pop, vineri 31 iulie 2020 , 19:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

După ce i-a sucit mințile, adolescenta l-a convins pe iubitul virtual să-i trimită mii de euro, vreme de trei ani. Acum, când amorezul păgubit s-a trezit la realitate... ia-o pe Cerasela de unde nu-i. Nici rudele nu mai știu nimic de ea.

Constantin şi Cerasela s-au cunoscut pe Facebook, iar bărbatul s-a îndrăgostit la prima vedere de tânăra care avea doar 15 ani. Cei doi au început o idilă virtuală pentru că bărbatul de 51 de ani era în Finlanda, iar minora se afla în ţară.

Cu toate că fata era cu 30 de ani mai tânără decât el, Constantin a crezut că şi-a găsit marea dragoste, fără să ştie că, de fapt, tânăra avea să îl ruineze. Bărbatul a crezut în ea şi, timp de 3 ani, a muncit în străinătate ca să poată să îi trimită bani adolescentei.

Bărbatul a venit în țară să o întâlnească pe Cerasela

”Am întreţinut-o în şcoală. I-am zis când a terminat clasa a 11-a să se ducă la muncă, cum se duc atâtea fete pe litoral să mai facă un ban... A zis nu, că nu știu ce”, spune Constantin.După cei 3 ani în care au vorbit şi s-au văzut doar pe Internet, bărbatul nu a mai rezistat să nu o vadă pe cea care i-a cucerit inima şi a venit în ţară, să o întâlnească. A avut, însă, surpriza să nu o găsească.

Citeste si: VIDEO - Tânăr, înjunghiat mortal în Gara de Nord din Timișoara

Constantin a tot căutat-o pe fată, însă nu a mai reuşit să ia legătura cu ea sau să îi dea de urmă. Abia atunci, şi-a dat seama că, de fapt, a fost victima unei înşelăciuni şi că a fost păcălit cu peste 40 de mii de euro.

Nici rudele nu mai știu nimic de tânără

Tânăra este din judeţul Vaslui şi locuia în satul Buda, însă rudele spun că nu mai au nicio veste de la ea de când au aflat în ce încurcătură a intrat.

Vecinii spun că fata provine dintr-o familie dezorganizată, cu mulţi copii, şi că părinţii au probleme cu alcoolul, ceea ce ar fi putut să o determine să-i ceară bani bărbatului cu 30 de ani mai mare decât ea.

Citeste si: VIDEO| Jaf straniu în casa senatorului Niculae Bădălău

Bărbatul înşelat a depus o plângere la poliţie pentru înşelăciune, însă doar pentru 10 mii de euro, pentru că atât a putut dovedi, cu acte, că banii au intrat în posesia tinerei.

Citeste si: Atac într-o școală din Slovacia: Un mort și cinci persoane rănite


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si