VIDEO| Imagini incredibile cu o tornadă la Botoșani

E alertă de vreme severă în șapte județe din țară, iar dovezile că vremea se înrăutățește vin din nordul țării. O tornadă a fost surprinsă în imagini, la Botoșani, iar un potop de grindină a albit drumurile care străbat județul Satu Mare.

Author: R.B. vineri 29 mai 2020 , 20:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Tornada s-a format în apropierea orașului Botoșani la câteva secunde după ce norii negri au făcut din zi noapte. Chiar dacă părea departe, în zare, vârtejul s-a tot apropiat și puțin i-a lipsit să unească pământul și cerul. Zgomotul care a însoțit fenomenul a completat imaginea înfricoșătoare.

Vântul puternic, care ar fi putut să absoarbă totul din jur ca într-o pâlnie, și-a pierdut din putere până să ajungă la cel care a filmat-o. O imagine asemănătoare a fost surpinsă în urmă cu câteva zile, în Bihor, unde o altă tornadă a adus teamă printre locuitori.

Citeste si: VIDEO| Furtuna a blocat Capitala

Citeste si: S-a aflat identitatea individului care a împușcat un bărbat în fața unui bloc din Iași. Care a fost motivul atacului- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Chiar dacă ne vine greu să ne obișnuim cu astfel de fenomene, le vedem tot mai des atunci când România se află sub alertă de vreme severă. 7 județe au fost vizate de atenționarea meteo.

Citeste si: VIDEO| Fost luptător K1, bănuit de crimă

Pe acest drum din județul Satu Mare, grindina s-a depus în strat gros, ca zăpada după o ninsoare. Temperatura scăzută a făcut ca gheața să nu se topească imediat nici în Dâmbovița.

Avertizări de fenomene periculoase imediate vom mai avea și weekend. De săptămâna viitoare, vremea schimbă foaia și potrivit prognozei, ne vom bucura de soare.

Citeste si: Speak, iubitul Ștefaniei, are probleme de sănătate. Ce se întâmplă în aceste momente cu artistul? „Ajunge la os și...”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si