VIDEO | Imunizare eșuată, la sate

Autoritățile mai fac o încercare în lupta refuzul oamenilor să se vaccineze. La sate, însă, puțini sunt cei care vor să audă de imunizare. La Bonțida, unde peste două săptămâni începe Electric Castle, au fost duși ceterașii să cânte pe străzi, poate, poate se vor lăsa localnicii înduplecați... În vreme ce în alte localități, unde nu există nici medic de familie, nimeni nu i-a întrebat pe oameni de sănătate. Oricum, de vaccin nici nu vor să audă!

Webeditor: Mircea Pop duminică 25 iulie 2021 , 18:28

Imunizare eșuată în satele din România valeriu gheorghita
Imunizare eșuată în satele din România
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Iată cum s-au chinuit ceterașii să-i convingă pe sătenii din Bonțida să se lase imunizați, pentru că-n două săptămâni vor sta față-n față cu mii de tineri care o să vină la festivalul Electric Castle.

Iar localnicele care lucrează la castel au umblat pe ulițe să întărească mesajul!

Dar nu toată lumea s-a lăsat convinsă. Oamenii știu una și bună!

"Nu ma vaccinez. Ma tem ca mor si ce ma fac daca mor? Ma pune in groapa", a afirmat o persoana.

Citeste si: Președintele Consiliului Județean Vaslui, prins în flagrant de DNA când primea 1,2 milioane de lei pentru acordarea unui contract! Dumitru Buzatu făcea tranzacția într-un restaurant- kanald.ro

Citeste si: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”- wowbiz.ro

Misionarii au străbătut toată Bonțida, dar nu mulți au fost cei care au spus „da” vaccinării... Dar s-au distrat de mama focului în mijlocul drumului pe muzica ceterașilor.

Pe la centrul de vaccinare instalat la castelul din Bonțida s-a dus și Valeriu Gheorghiță, care avertizează că sunt multe persoane vulnerabile care refuză vaccinul!

Citeste si: Bilanț coronavirus, duminică, 25 iulie 2021. Câți români au decedat în ultima zi

Dar localnicii din Bonțida se pot considera norocoși, căci în cele mai multe sate ale României nu a călcat picior de medic... nu să-i vaccineze, ci să le explice măcar în ce constă imunizarea... De pildă, în Vădeni, județul Brăila, nu am întânit pe nimeni vaccinat...

România nu a vaccinat nici 40 la sută din populație cu ambele doze

România nu a vaccinat nici 40 la sută din populație cu ambele doze, asta în condițiile în care specialiștii spun că-n toamnă ne va lovi valul 4 al pandemie, iar mutația Delta, extrem de contagioasă, va fi cea care-și va face de cap de această dată!

Citeste si: Anunț important OMS: Varianta contagioasă Delta este acum dominantă în Europa

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si