VIDEO - În Parlament, aleșii au propriile reguli de protecție sanitară

În timp ce oamenilor de rând li se cere să poarte mască, în Parlament, aleșii au propriile reguli. Masca este opțională, iar de distanțare socială n-au auzit.

Iulian Ciurea, marți 23 februarie 2021 , 19:26

sosoaca
Aleșii plătiți bine din buget nu vor să respecte în Parlament regulile sanitare
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

- Am mâncat ceva acum și am uitat! Hai, dă-te...

- Nu plec de aici până nu o montați.

- O montăm, o punem și pe ochi dacă e cazul, este dialogul halucinant cu un parlamentar, despre masca de protecție.

Deputatul Vasile Cîtea a venit ieri cu nonșalanță la ședința de grup, fără mască. Pare să fie o obișnuință, deoarece tot azi, după o altă întâlnire, și-a dat iar masca jos.

Nici deputatul Daniel Ghiță nu face excepție. E mai preocupat să dea bine în poze. Şi pentru el încălcarea regulilor pare să fie o constantă, pentru că azi, în timp ce discuta cu un coleg, la o comisie, a stat tot fără mască.

Aleșii plătiți bine din buget nu vor să respecte în Parlament regulile sanitare

Din sală, tot fără mască, își face apariția și deputatul Nicu Niță. Și-a pus-o de îndată ce a văzut că este filmat, iar când i-am atras atenția, și-a îndepărtat-o cu un gest disprețuitor.

Iar parlamentarii nu se opresc doar aici din sfidarea regulilor. În urmă cu câteva zile, deputata PSD, Cristina Dinu, a organizat o petrecere de majorat pentru fiul său, în Giurgiu, la care au participat 150 de persoane.

Un lucru e clar. În sălile de ședință, regulile par opționale. Unii nu se sinchisesc să își pună masca și nici de distanțare socială nu poate fi vorba.

Aleșii nesocotesc regulile și când vine vorba de accesul în lift. Deși un afiș reduce la trei numărul maxim de persoane, aceștia se înghesuie și câte cinci-șase în spațiul restrâns.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Survivor Romania 2021. ANUNTUL care i-a daramat pe toti concurentii Survivor Romania.... Survivor Romania 2021. ANUNTUL care i-a daramat pe toti concurentii Survivor Romania. Au izbucnit in lacrimi cand au auzit care este premiul la Jocul de Comunicare
spotmedia.ro
Un efect secundar al vaccinului anti-COVID poate declanșa o alertă falsă de cancer. Cum... Un efect secundar al vaccinului anti-COVID poate declanșa o alertă falsă de cancer. Cum poate fi făcută diferența
b1.ro
Angela Merkel s-a interesat de Simona Halep. Întrebarea surprinzătoare pe care a... Angela Merkel s-a interesat de Simona Halep. Întrebarea surprinzătoare pe care a adresat-o cancelarul Germaniei în Parlamentul European
monitorulcj.ro
Amenințare cu BOMBĂ la un hotel din România! A intervenit un echipaj SRI Amenințare cu BOMBĂ la un hotel din România! A intervenit un echipaj SRI
infoactual.ro
Zodia care primește un îndemn la începutul lunii. Astrolog: Aveți grijă! Zodia care primește un îndemn la începutul lunii. Astrolog: Aveți grijă!
infoactual.ro
Cale nouă pentru o ZODIE în luna martie! Astrolog: Se schimbă TOTUL Cale nouă pentru o ZODIE în luna martie! Astrolog: Se schimbă TOTUL
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si