VIDEO| Incendiu la un concert al Deliei

Primul concert live după pandemie a generat flăcări... la propriu. Scena pe care cânta Delia, în faţa a 500 de fani, a luat foc din cauza unor efecte pirotehnice.

R.B., sâmbătă 06 iunie 2020 , 19:04

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Organizatorii au declarat pentru Ştirile Kanal D că incidentul nu a pus niciun moment în pericol viața specatorilor.

Ceea ce trebuia să fie motiv de bucurie de după pandemie s-a transformat preț de câteva secunde într-un moment de panică.

Chiar la începutul concertului susținut de Delia Matache, un incendiu izbucnit într-un colț al scenei.

Citeste si: Incendiu violent la două hale din Bucureşti. A fost emis mesaj RO-ALERT

”A existat un foc în fața scenei, o zonă mică de iarbă care s-a aprins, însă băieții din echipa tehnică au fost cu extinctoarele acolo și probabil în 15 secunde, focul a fost localizat și stins. S-a dovedit încă o dată că instructajul de protecția și stingerea incendiilor pe care le facem înainte de fiecare eveniment nu le facem degeaba, adică totul s-a terminat cu bine”, spune Adrian Tapciuc, organizatorul evenimentului.

Tot organizatorii au venit și cu precizări în ceea ce privește efectul pirotehnic care a declanșat panica:

”Se numesc spacula sparks, sunt niște scântei reci, adică sunt niște scântei reci în care poți ține mâna, deci cu siguranță nu este de la acele scântei, prin zona din fața scenei nici măcar nu trece vreun cablu electric pe acolo”.

Citeste si: Incendiu cu mari degajări de fum la un depozit de materiale textile şi mase plastice din municipiul Iaşi

Delia a cântat alături de Macanache, Grasu XXL și Nane, solistul împreună cu care a lansat în această primăvara piesa - Cum era. Artista nici măcar nu a știut că în timpul concertului a avut loc acest incendiu.

Delia va susține alte două concerte în același loc și în același registru. Spectatorii primesc la intrare câte o mască și stau așezați în fotolii, pe iarbă, fără a avea voie să depășească cercurile marcate pentru respectarea distanţei fizice.

Citeste si: Moment de teroare pentru Delia. Au luat foc chiar în timpul concertului în aer liber. Cum a fost posibil?

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si