Incendiul la complexul cu centru de panificaţie şi restaurant din Luduş,judetul Mures a fost anuntat cu putin timp dupa ora 20, in timp ce se propaga cu putere. Cladirea a fost cuprinsa de flacari uriase, iar oamenii din zona au sunat disperati dupa ajutor.

Incendiul puternic a făcut scrum o brutărie, un restaurant și un atelier mecanic

Pompierii au intervenit cu sase autospeciale de stingere si doua autoscari. Mai bine de patru ore s-au luptat cu flacarile care au mistuit mare parte din cladire.

Citeste si: Klaus Iohannis, primul mesaj după Alegerile locale. Ce spune președintele (LIVE VIDEO)

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"S-a acționat pentru limitarea propagării incendiului de pe trei flancuri și deasupra cu două scări automecanice. Din fericire, nu au fost anunțate victime, spune Dan Petru", reprezentant al ISU Mureș.

Pompierii n-au putut salva nimic din incendiul puternic care a făcut scrum brutăria și restaurantul

Din brutarie, sectia de lactate, restaurantul cu terasa si atelierul mecanic, pompierii au incercat sa mai salveze cateva bunuri insa flacarile au lasat in urma prapad.

Citeste si: Horoscopul zilei. Află zodia norocoasă a toamnei

Pompierii mureseni urmeaza sa stabileasca care au fost cauzele producerii incendiului. Cel mai probabil, nenorocirea a pornit de la restaurantul din cladire, acolo unde s-au observant si primele flacari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si