Un incident aviatic extrem de grav a avut loc marți, 21 mai, în timpul unei curse Singapore Airlines între Londra și Singapore.

Citește și: O tânără a descoperit că are mai multe obiecte străine în corp, după ce a fost controlată în aeroport: „Fața mea arată ca un puzzle!”

Un pasager a murit la bordul avionului Boeing după turbulențele din zbor, informează Sky News.

Aeronava a fost forțată să aterizeze la Bangkok, conform sursei citate. Zborul a fost afectat de "turbulenţe puternice" după cum se poate vedea și în imaginile filmate de martori.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Avionul a trebuit să fie redirecţionat marţi spre Bangkok, a anunţat compania aeriană.   

Mai mulți pasageri au suferit răni multiple, în urma turbulențelor.

Compania aeriană Singapore Airlines nu a transmis în ce moment au avut loc rănile și decesul, dar un pasager a menționat că turbulențele au făcut ca cei care nu purtau centurile de siguranță să se lovească de tavanul aeronavei.

Avionul a "căzut" 1.800 de metri în trei minute

Aeronava, un Boeing 777-300ER, transporta 211 pasageri şi 18 membri ai echipajului.

Compania Singapore Airlines nu a precizat câte persoane au fost rănite, dar presa thailandeză afirmă că sunt în jur de 30 de răniţi.

Deocamdată, nu este clar în ce moment al zborului a avut loc incidentul şi ce s-a întâmplat exact. Datele de urmărire a zborului arată că avionul se afla la circa 11.277 de metri şi a coborât cu circa 1.830 de metri în aproximativ trei minute. 

"Există unele sugestii că zborul a intrat într-un gol de aer înainte de a fi nevoit să facă această aterizare de urgenţă", a declarat Cordelia Lynch, corespondentul Sky pentru Asia.

Imagini care circulă pe reţelele sociale arată părţi ale avionului din interior şi o mulţime de resturi împrăştiate pe jos.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si