Un tânăr șofer de camion a fost prins de polițiștii rutieri în timp ce conducea desculț și nu purta centură de siguranță.  

Citește și: Accident în lanț pe DN1, între București și Ploiești. Cel puțin 6 mașini și un TIR, avariate- ULTIMA ORĂ

Șoferul a încercat să se scuze și să-i explice situația agentului de la poliția autostrăzii, Valer Kovacs.

Camionagiul a spus că tocmai se aplecase în dreapta tabloului de bord ca să ia o sticlă de apă și să bea.

Șoferul a scăpat fără să-i fie suspendat permisul, după ce a fost surprins conducând neregulamentar pe o autostradă din județul Timiș.

Imaginile au fost postate pe contul de Facebook al agentului de circulație, după incidentul care a avut loc în urmă cu trei zile.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

El a semnat în procesul-verbal de contravenție promițând agentului care i-a dat avertisment că va preda singur permisul polițiștilor, dacă nu va conduce regulamentar de-acum înainte.

"Să o pui acolo în parbriz, dacă îți încalci promisiunea vii și îmi predai permisul", i-a spus agentul de la Poliția rutieră. 

Totul s-a întâmplat pe 17 mai, când polițistul i-a făcut semn unui camionagiu să-l urmeze de pe autostradă într-o zonă de odihnă.

politia rutiera sofer camion

Șofer de TIR, avertizat de polițistul rutier

[Sursa foto: Facebook]

De ce a fost avertizat șoferul de TIR

Valer Kovacs i-a explicat șoferului de TIR  că l-a oprit pentru că l-a observat conducând cu jumătate din vehicul pe banda de urgență a autostrăzii, contravenție pentru care e pasibil să rămână

fără permis

Apoi îl anunță că, de această dată, va fi sancționat doar cu avertisment.

La finalul filmării, când polițistul citește procesul-verbal, se poate vedea ce a scris șoferul: „Promit că voi conduce regulamentar, în caz contrar, voi preda permisul din proprie inițiativă”.

Un tânăr șofer de camion, avertizat de poliția rutieră.  

Un tânăr șofer de camion, avertizat de poliția rutieră.  

[Sursa foto: Facebook]

Șoferul semnează procesul-verbal și Valer Kovacs îi mai spune: „Ăsta ți-l pui acolo în parbriz, dacă încalci promisiunea, te duci și predai permisul.”

La final, șoferul îl roagă pe agent să se fotografieze împreună.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si