O femeie era cat pe ce sa lesine cand a aflat ca viitoare cale ferata spre Otopeni va trece exact prin curtea ei. S-ar muta, iar Ministerul Transporturilor ar urma sa o despagubeasca cu 5.600 de euro pentru 126 de metri patrati din curte.

Si nu e singura revoltata. Si vecina spune ca s-a trezit in aceeasi situatie ridicola. Daca proiectul se va concretiza,.va

intra in curte pe sub podul de cale ferata.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă- wowbiz.ro

ALEXANDRA MARIN- REPORTER STIRILE KANAL D: Potrivit formei actuale a proiectului, intr-un an, la doar 5 metri de fereastra la care ma aflu ar urma sa fie sinele de tren. In momentul de fata, singura speranta a celor 63 de propietari afectati este ca autoritatile sa nu se tina de cuvant.

E un blestem, spun oamenii din zona, care oricum se confrunta cu problema zgomotului produs de avioane, dar si cu faptul ca nu au canalizare.

Adrian Cuculis, avocat: Nu se vor putea lua aturoizatile pt acest pod, in conditiile in care in lege se specifica o lege de protectie de 100 de metri de calea ferata.

In loc sa ne raportam la interesul national ne raportam la Campionatul Mondial.

Calea ferata spre Otopeni are o lungime de 3 kilometri si ar trebui sa fie gata pana in 2020. Proiectul de hotarare a intrat, de doua zile, in dezbatere publica.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si