VIDEO| Infectat după ce a pus mâna pe un colet

Încă trei români au murit şi alţi 160 au fost diagnosticaţi în ultimele 24 de ore cu noul coronavirus. Printre ei întâlnim şi un caz bizar la Satu Mare.

R.B., duminică 29 martie 2020 , 13:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Acolo, un bătrân de 74 de ani a fost depistat pozitiv după ce ar fi primit un colet cu medicamente din Anglia. Omul spune că nu a ieşit din casă în această perioadă şi nu avea de la cine să ia virusul.

Citeste si: Corespondență din America de la Cristian Grenger! Este incredibil ce se întâmplă chiar acum peste Ocean! "Lumea cumpără tot ce găsește! Ca termitele, în valuri"

Cazul bătrânului de 74 de ani din comuna Cămărzana din judeţul Satu Mare testat pozitiv parcă vine ca o dovadă că noul noul coronavirus rezistă pe suprafeţe mai mult decât ne-am putea închipui.

De când a izbucnit epidemia omul s-a baricadat în casă. În urmă cu 10 zile, însă, a luat un pachet cu medicamente pe care fiica i le trimisese pe vecinii întorşi din Anglia - care erau în izolare.

Citeste si: Momente de cumpănă. Britanicii sunt speriați după ce țara lor a depășit pragul de 1.000 de decese

Joi, bătrânul a început să se simtă rău şi a fost dus cu simptome de răceală, dar nu cu o izoletă, la spitalul din Negreti Oaş.
Bărbatul locuieşte cu soţia. Şi ea a fost testată. Straniu e că vecinilor aflaţi în izolare nu li s-a făcut testul.

În România, în ultimele 24 de ore, au fost cofirmate încă 160 de cazuri de infecţie cu noul coronavirus. Bilanţul celor diagnosticaţi creşte astfel le 1452. Din aceşti pacienţi 139 au fost vindecaţi şi externaţi. La Terapie Intensivă, în acest moment, sunt 34 de bolnavi, dintre care 25 în stare gravă.

Citeste si: Atentie, bucuresteni! 5.000 de lei amendă, dacă ești prins la plimbare în parc!

Din păcate, a crescut și numărul morților la 29. Încă trei români infectaţi cu coronavirus au murit. Toți erau din Arad, aveau peste 60 de ani şi două dintre victime sufereau de diabet.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si