Deși problema zborurilor TAROM a fost rezolvată, acum, călătorii s-au lovit de altă provocare. Cei care au vrut să ajungă azi din Gara de Nord la aeroport și invers, au fost nevoiți să aștepte zeci de minute. Întârzierea a fost provocată de un macaz defect între Mogoșoaia și Balotești. Nu a fost singura problema. Și alte întârzieri au avut loc din cauza caniculei, după ce CFR călători a impus restricții de viteză,

a transmis Cristian Sabbagh.

Întârieri cât o zi de vară la CFR

Haos- este cuvântul care descrie cel mai bine atmosfera de azi din Gara de Nord. Întârzierile către și dinspre aeroport i-au făcut pe călători să clocotească la propriu, mai ales că termometrele arătau aproape 40 de grade Celsius.

Întârzierile de pe tabelă creșteau din ce în ce mai mult, la fel și nervii călătorilor.

Macazul defect dintre Mogosoaia si Balotesti le-a stricat planurile celor care erau nevoiți să ajungă la aeroport în timp util.
Însă- întârzieri au fost și pe alte rute- anunțate încă de ieri de CFR călători- pentru că- pe timp de caniculă, trenurile vor circula cu viteză redusă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

Kitul de călătorie pe timp de caniculă- recomandat de CFR- este format dintr-o sticlă cu apă, medicamente în cazul în care urmati un tratament, iar dacă vi se face rău, anunțați cât mia repede personalul.

Când temperaturile trec de 50 de grade Celsius la nivelul șinelor se impun limitări de viteză pentru a evita eventualele accidente.

Citește și: VIDEO Plajele din nordul și sudul litoralului sunt invadate de alge. Antreprenorii sunt disperați, iar turiștii revoltați


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si