VIDEO - Investiții de zeci de milioane de euro în sudul litoralului

Sudul litoralului ar putea deveni în următorii ani Coasta de Azur a României. Zeci de milioane de euro s-au investit pentru reabilitarea unor hoteluri.

Author: Iulian Ciurea vineri 05 martie 2021 , 15:58

olimp dezvoltare litoral
Stațiunea Olimp ar putea deveni Coasta de Azur a României[Sursa foto: Primăria Mangalia]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Pe aceste plaje care și-au păstrat frumusețea sălbatică de altădată, printre zone de padure neatinsa inca de om înflorește de la un an la altul

stațiunea Olimp. Cea mai spectaculoasa transformare este a fostului complex Amfiteatru-Belvedere, unde un cunoscut antreprenor din Romania a facut cea mai mare investiție de pe litoralul românesc și l-a transformat in hotel all inclusive, de 4 stele plus.

Sudul litoralului s-a transformat după investiții de zeci de milioane de euro

Numit și perla litoralului, acest complex este situat în cea mai spectaculoasă zonă a stațiunii Olimp deoarece impresionează turiștii prin grandoarea să dar și prin designul deosebit. Aici s-au investit 40 de milioane de euro pentru a fi conservate fațadele și detaliile de odonioara.
Până la debutul noului sezon estival, complexul se va mai extinde cu alte două corpuri iar astfel numărul camerelor va urca aproape de 1000.

Noua investiție se ridică la 15 milioane de euro.

„Sudul litoralului beneficiaza de zona verde, e un avantaj competitional fantastic. S-au făcut investiții anul trecut și acum doi ani și sunt în derulare altte investiții”, spun antreprenorii..

Un alt proprietar al unui hotel de lux din Olimp, în care a investit 15 milioane de euro și l-a inaugurat anul trecut, se extinde acum în apropiere de pădurea Comorova.

Sudul litoralului, din ce în ce mai multe resorturi de lux

Tot mai multe hoteluri din Olimp, reabilitate și transformate în resorturi de 4 și 5 stele mizează pe pachete pentru familiști, in regim all-inclusive.

Daca vorbim despre hoteluri de 4 stele si 4 stele plus, in regim all inclusive, preturile pornesc de la 100 de euro pe noapte si pot ajunge la 200 de euro, chiar peste 200 de euro pe noapte/ camera.

Unitățile de cazare din Olimp vor fi redeschise în luna iunie.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si