Mi-a spus că a avut o cădere de calciu, că nu ia niciun drog, susține Ioniță de la Clejani, printre lacrimi. Până când va afla cine are dreptate, polițiștii i-au suspendat Margheritei persmisul de conducere și i-au făcut dosar penal.

”S-a întâmplat un accident și nu știu cum e adevărat ce se spune? Dacă a fost altceva? Dacă s-a întâmplat altceva! Am început o anchetă, eu personal.

Eu știu că Marga nu consumă droguri. Nu există așa ceva. Am început o anchetă de aseară, pentru că nu pot lăsa lucrurile așa!””, spune Ioniță.

Citeste si: VIDEO| Margherita de la Clejani s-a ales cu dosar penal. A fost prinsă drogată la volan

Cu ochii înlăcrimați și răvășit după tot scandalul în care e implicată fiica lui, Ioniță de la Clejani spune că e bulversat. Spune că încearcă din răsputeri să afle ce a fost în spatele accidentului provocat de Marga. Polițiștii spun că ar fi fost drogată. Testul a ieșit pozitiv la opiacee.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

”Ea mi-a spus clar. Nu am consumat niciun drog. Nu vorbim despre asta. Mi s-a făcut rău. Mi s-a făcut rău!”, spune Ioniță.

Totuși, când a fost audiată, Margherita i-a recunoscut tatălui, chiar în sediul poliției că a luat niște pastile. Însă nu i-a dat alte detalii.

Citeste si: VIDEO| Condamnat pe viață, eliberat după 22 de ani

Sâmbătă seară, același Ionică de la Clejani a trimis presei un comunicat în care susținea că Marga a avut o cădere de calciu....

nimic mai mult.

„Mulțumesc lui Dumnezeu că Marga este bine... O mașină, dă-o dracu, s-a stricat, facem alta, nu e problemă!”

Citeste si: Scandal între Margherita și Ioniță de la Clejani. De la ce a pornit totul? „Mai bine îți pui niște creier. Să le ia...”

Ioniță de la Clejani a ținut să scuze și gestul soției sale care sâmbătă a ieșit la cu furtunul cu apă la poartă să alunge jurnaliștii:

”Doamna Viorica își apără puii ca o leoaică”

Polițiștii i-au luat carnetul Margheritei pentru următoarele 30 de zile și au pornit o anchetă pe numele ei. Se așteaptă rezultatele de la medicină legală- să se vadă exact ce substanțe avea în organism.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si