VIDEO| Irinel Columbeanu a ajuns falit

Milionarul de altădată, Irinel Columbeanu, a ajuns falit. Nu se mai plimbă cu bolizi de sute de mii de euro și nu mai bea șampanii scumpe în compania unor iubiri trecătoare, dar tinere.

R.B., duminică 26 aprilie 2020 , 19:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

După ce a pierdut impunătoarea vilă din Izvorani și banii din conturi, afaceristul stă în chirie și se plimbă singur cu o mașină cumpărată la mâna a doua.

S-au dus vremurile-n care milionarul de altădată se lăfăia în lux. Trăia într-o vilă somptuoasă și-și răsfăța iubita mult mai tânără decât el cu plimbări fastuoase cu șalupa stropite din plin cu șampanie scumpă sau cu Bentleyul care costă o avere.

Citeste si: Irinel Columbeanu a câștigat lupta cu Monica. Procesul s-a terminat, iar instanța este de partea milionarului

Astăzi, îl regăsim ca pe un om de rând, într-o mașină cumpărată la mâna a doua. O parchează lângă un complex unde stă cu chirie într-un apartament și coboară abătut cu o sacoșă de cumpărături în mână.

Decăderea lui Irinel Columbeanu a început la cinci ani după ce afaceristul a luat de la o bancă un credit fabulos - de 5 milioane și jumătate de euro. Se întâmpla în 2007 și o vreme a reușit să fie bun-platnic. Până într-o zi când ratele l-au copleșit și nu a mai răzbit să le plătească. De atunci, executorii au început să-i bată la ușă.

Citeste si: Monica Columbeanu cere ajutor. "Fetita nostra a fost diagnosticata cu salazion"

În cele din urmă s-a ajuns la măsura extremă: celebra vilă din Izvorani a fost pierdută. Afaceristul s-a văzut nevoit să-și facă bagajele și să plece după ce banca a câștigat proprietatea în instanță. Mai mult, Columbeanu pare să fi ajuns la fundul sacului, așa că a vândut bolidul cu care făcea senzație pe străzile Capitelei și pe care, în 2004, plătea nu mai puțin de 240.000 de euro. Acum a cerut în schimbul lui doar 29 de mii.

Și de parcă nu era destul, omul de afaceri pare să aibă alte necazuri, după cum scriu jurnaliștii de la cancan.ro. Luna trecută, a fost amenințat cu evacuarea și din noua sa casă, după ce în ultimele șase luni nu ar fi plătit chiria.

Cel puțin, Columbeanu pare să se fi gândit la viitorul fetiței sale care acum e în America, lângă fosta soție Monica Gabor, cea cu care în trecut s-a războit prin instanțe pentru custodie. Atunci, îl avea apărător înverșunat pe răposatul lui tată care până în ultima clipa s-a luptat ca Irinucăi să-i fie bine.

Citeste si: Irinel Columbeanu a ajuns la fundul sacului. Pe vremuri făcea senzație cu mașinile de lux, iar acum conduce un...

În 2006, averea lui Irinel Columbeanu era estimată la 60 de milioane de euro, iar un an mai târziu, la 150 de milioane. Treptat, însă, cifrele din conturi s-au probușit. Astfel că în 2009, afaceristul a mai rămas cu 7 milioane de euro, iar astăzi este falit!

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si