Iulian s-a stins din viață la numai 25 de ani, după o luptă aparent simplă cu apendicita- o inflamație banală, care ar fi putut fi tratată cu ușurintă, la timpul potrivit.
După primele dureri de burtă, băiatul s-a dus la spitalul din Mangalia împreuna cu tatăl său, însă 3 zile ar fi durat până i s-a pus un diagnostic.

A suportat dureri îngrozitoare

Inițial medicii l-au tratat de enterocolită, de pietre la rinichi și abia apoi de apendicită.

Marius Grigore: "L-a întins pe pat, l-a apăsat puțîn și a zis că e gata, acut zice, apendicita acută, îl operăm. ,Domnul doctor, haideți nu operați azi că ați spus că e acut să nu plesnească, e infecție. S-a uitat la ceas și a zis că e ora 2, nu mai operam azi că e târziu. Pai zic domne nu e periculos? A zis că băgăm antibiotic și nu e nicio problemă."

Citește și: Crește numărul de morți de gripă: încă două decese în București

Doar că boala l-a adus la spital înainte de Crăciun, așadar o zi de așteptare s-a transformat în 6.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

După zile întregi de dureri, Iulian a ajuns în stare gravă la Spitalul județean Constanța. A pierit de peritonită- arată inclusiv certificatul medico-legal.

Citește și: O altă fată dispărută. Minora de 14 ani a plecat la un prieten şi nu s-a mai întors acasă

"El era o fire foarte optimistă, foarte încrezătoare. Și dacă era rău, era bine. Acum mi s a părut puțin așa.. el tot zicea că era bine, dar nu mai era la fel. Cred că te dezamăgești așa când vezi că primește zeci de diagnostice într-un timp relativ scurt."

Ce au transmis reprezentanții spitalului

Medicul chirurg acuzat că nu a vrut să-l opereze pe băiat la Mangalia lucrează la acel spital de mai bine de 15 de ani, dar n-a putut fi contactat. Nici el, și inițial, nici reprezentanții spitalului.

Citește și: O femeie din Harghita a fost găsită decedată din cauza hipotermiei. Ea a fost dată dispărută pe data de 8 ianuarie

Raluca Sevastru, corespondent Kanal D: "Atât purtătorul de cuvânt al Spitalului municipal Mangalia, cât și managerul, nu au putut fi contactați pentru o reacție cu privire la această situație. Secretara spitalului ne-a transmis că managerul se afla într-o ședința importantă la Constanța."

Citeste si: Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”- kfetele.ro

Citeste si: Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare- radioimpuls.ro

Citește și: Alexandru Rafila: „Sunt convins că, până la sfârşitul acestei luni, o să intrăm pe un trend descrescător al cazurilor de viroze”

La scurt timp, purtătorul de cuvânt ne-a contactat.

Liviu Mocanu, purtător de cuvânt spitalul municipal Mangalia: "Așteptam, de fapt dumnealui o să aștepte și instituția noastră concluzia expertizei medico-legale cel puțin pe documente, necropsia patologica efectuată de la colegii de la județean."

Acum familia încearcă să-și facă dreptate pe cale legală cu ajutorul unui avocat. Vor depune plângere penală pe numele medicului pentru ucidere din culpă și neglijență în serviciu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si