Dana Savuica profita din plin de vacanta in Egipt. Face plaja, se plimba si se bucura de peisajele minunate din statiunea Hurgada, de la malul Marii Rosii.
Diva s-a lasat fotografiata in costum de baie in timp ce se afla pe un iaht. Imaginile arata ca Dana Savuica este, la cei 49 de ani, intr-o forma fizica de invidiat.

Citeste si: Mirela Vaida a născut! Primele declarații de pe patul de spital: „L-am amenințat că îl scot forțat, dacă nu vine singur”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Postarile din concediu i-au cucerit imediat pe fani, care s-au aratat impresionati de felul in care arata frumoasa blonda. Aceasta afiseaza aceeasi silueta fara cusur ca in tinerete.  Dana Savuica s-a plimbat apoi si pe camile si a vizitat desertul alaturi de cativa prieteni.

Resortul unde s-a cazat este unul de 5 stele all-inclusiv, cu un complex extins de piscina, plaja de nisip si recif de corali propriu. Hotelul are debarcader privat de 380 de metri si un SPA cu piscina interioara de sezon.

Dana Savuica este unul dintre cele mai cunoscute fotomodele din Romania. Este prima romanca ce a pozat pentru o celebra revista pentru adulti, in 1999. In plan personal, Dana Savuica a trecut in 2018 printr-un divortat dupa o casnicie de 22 de ani si are o fiica.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si