Cei doi tineri fug de rup pamantul dupa ce masina pe care o conduceau a lovit in plin un om si a ramas infipta intr-un stalp. Cel accidentat este un taximetrist de 29 de ani, care, intr-o noapte obositoare, a tras pe dreapta pentru a-si lua o portie de energie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

La nici un minut dupa ce lovisera cu masina un om, soferul si prietenul sau au fost filmati de camerele de supraveghere din zona cum incercau sa dispara.

Aura Cristian, corespondent Stirile Kanal D: Imediat dupa ce a avut loc accidentul, atat soferul, cat si pasagerul din dreapta au abandonat masina si au fugit, fara sa le pese ca tanarul de 29 de ani zace inconstient intr-o balta de sange.

In cele din urma, probabil chinuit de remuscari, soferul s-a predat la politie.

Acum, taximetristul de 29 de ani lovit cu masina se zbate intre viata si moarte la spitalul de urgenta din Galati. Are o lovitura cumplita la cap.

Politistii au intocmit dosar penal in cauza pentru conducere sub influenta alcoolului, vatamare corporala din culpa si fuga de la locul accidentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si