VIDEO | Lecții de sport la malul mării, cu campioni la culturism

O plajă din Constanta s-a transformat intr-o sala de sport in aer liber. Turistii au fost hipnotizati de campionii la fitness si culturism, care le-au oferit lectii gratuit.

Author: D.S. vineri 09 august 2019 , 17:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cei mai buni sportivi ai Federatiei Romane de Culturism si Fitness au facut o demostratie de neuitat turistilor aflati pe aceasta plaja din Constanta.

Exercitiile spectaculoase i-au atras pe turistii care au vrut sa ia lectii de sport la malul marii. Inceputul a fost mai greu, insa pana la urma turistii au prins ritmul.

Bogdan Lucian Cristea, sportiv- Federatia Romana de Culturism si Fitness: Mereu incepi cu exercitiile de baza, flotarile. Daca nu le putem executa in mod normal, punem genunchii pe sol. Genuflexiuni la fel, ne putem aseza pe scaune si daca avem greutati de cateva kilograme putem sa facem exercitii cu ele.

Gabriel Toncean, presedintele Federatiei Romane de Culturism si Fitness: Am decis impreuna cu colegii din biroul federal ca Federatia Romana de Culturism si Fitness sa organizam doua cantonamente, inaintea competitiilor importante, respectiv Campionatul European si Mondial. Bineinteles, fiind vara am ales marea.

Si daca tot se afla la malul marii, sportivii au decis sa doneze sange la centrul de transfuzii din Constanta, pentru turistii si localnicii aflati la nevoie.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si