VIDEO | Lenuța a mers la doctor, dar a ajuns în latrină. Cazul halucinant a devenit viral

Întâmplare halucinantă în județul Ialomița. O femeie a căzut în WC-ul din curtea dispensarului, după ce podeaua, veche de când lumea, s-a prăbușit sub picioarele ei. Speriați că vestea a ajuns în presă, în an electoral, edilii comunei au pus chiar ei mâna pe sapă, să facă o hazna nouă.

Author: D.S. luni 20 ianuarie 2020 , 20:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Un consult banal era să se transforme într-o adevărată tragedie pentru Lenuța Ivancea, din Balaciu, Ialomița. Podeaua veche de 30 de ani a WC ului din curtea dispensarului sătesc n-a mai rezistat timpului și numărului mare de vizitatori și s-a rupt chiar sub picioarele ei.

Femeia venise pentru un consult la medicul de familie și a încercat să folosească toaleta din curte, încurajată de starea acestei.

Gestul era să-i fie fatal- femeia a căzut în gol un metru și jumătate, în haznaua plină cu dejecții, unde s-a umplut inclusiv de vânătăi.

Citeste si: VIDEO| Drama tânărului care și-a văzut toți cei patru frați carbonizați. Ce spune despre el mama copiilor

Alertați de strigătele de ajutor care se auzeau dinspre latrină, pacienții și personalul medical au sărit în ajutorul femeii.

O jumătate de oră a durat să fie salvată din groapa mizeriabilă, deși acum, victima nu privește întâmplarea neapărat ca pe o nenorocire, ci mai degrabă ca

pe o încercare a sorții.

Din fericire, femeia n-a avut nevoie de alte îngrijiri în afară de o baie de câteva ore, care abia a îndepărtat mirosul.

Lenuța a mers la doctor, dar a ajuns în latrină

Cazul a ajuns în atenția publică după ce una dintre fetele victimei a postat povestea pe internet. Bineînțeles, fiind an electoral, oficialii locali au luat imediat problema în mână. La propriu.

Viceprimarul a primit de la șeful său un buget de 2.000 de lei și sarcina de a rezolva problema latrinei de la dispensar. Ocazie cu care a aflat și că... nu e lemn ca betonul.

Citeste si: Arad: 11 copii de la acelaşi liceu unde s-a făcut deratizare şi dezinsecţie în vacanţa de iarnă, la spital cu stări de rău

Dar totul e bine când se termină cu bine și, mai ales, cu o latrină nouă lângă dispensar. DSP Ialomița va face un control amănuțit la dispensar.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si