VIDEO | Lucrările din campania electorală, abandonate după alegeri

Heirup inainte de alegeri, muncitori dati disparuti dupa vot! In acest sistem se lucreaza pe unele strazi din Bucuresti, sustin cei nevoiti sa treaca zi de zi prin santiere ce par vesnice. Unul dintre cazuri este chiar in sectorul 6. Culmea, desi apare rar in public, primarul Gabriel Mutu a acceptat sa comenteze situatia. E drept, n-a avut de ales. L-am surprins, intamplator, la un alt eveniment.

D.S., miercuri 12 iunie 2019 , 20:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Reporter: Domnule Mutu, va deranjam cu o intrebare! Domnule primar... legat de o strada de la dvs. din sector, Aleea Cetatuia!

Gabriel Mutu: Da!

In campania electorala, s-au facut lucrari, s-au scos bordurile, dar, dupa ce ati aflat rezultatul alegerilor, le-ati abandonat! Ce se intampla?

Gabriel Mutu: Nicio lucrare nu este abandonata, este exclus ce spuneti, ce indicati dumneavoastra!

Una este ce spune primarul, cu totul altceva aflam de la locuitorii de pe strada Aleea Cetatuia.

Gabriel Mutu, primarul sectorului 6: Avem lucrari care au fost oprite pentru cateva zile avand in vedere ca aveam de indeplinit niste procedure legate de ce faceam acolo.

Muncitorii au aparut prima data acum cateva saptamani, inainte de alegerile europarlamentare.

Astazi, pe aceeasi strada, au aparut totusi 6 muncitori. Asadar, putem spune ca a inceput iar sa se lucreze.

Problema este ca exista proprietati private care se suprapun pe suprafata de drum, asa ca lucrarile nu pot fi incepute. E nevoie de acordul oamenilor si de ajutorul primariei generale.

Un lucru e clar. Indiferent unde locuiti, e nevoie de multa rabdare daca aveti probleme de infrastructura care asteapta sa fie rezolvate.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si