UPDATE:  Principalele declarații ale lui Luis Lazarus:

A fost o întârziere din partea anchetatorilor. Eu aș fi recunoscut mașina lui Dincă din start. De ce nu au căutat-o anchetatorii? Dacă vreau să știu cine deține o mașină, știu unde să sun ca să aflu? Anchetatorii de ce nu au făcut-o?

Iar dialogul de la 112 a fost ceva înfiorător.

Cred că, în final, se va demonstra că Gheorghe Dincă a ucis-o pe Alexandra Măceșanu. Eu nu cred că Alexandra este vie.

Sunt curios dacă anchetatorii au deschis butoaiele din curtea lui Dincă sau chiar pe cel în care ar fi fost arse cadavre. Era înfiorător e murdar când a fost prins și încătușat. Avea cenușă pe el.  

"Aceste genunchiere fără suport metalic se achiziţionează în mod normal din orice farmacie. Nu vorbim de unele profesionale care sunt recomandate în cazul unei patologii specifice de către medic.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Fie le purta ca să scape de un disconfort minor, fie că ar avea probleme mai serioase. Faptul că bărbatul din Caracal are 66 ani ne poate conduce cu gândul că suferă de o afectiune de tip degenerativ, anume gonartroză, problemă des întâlnită la această vârstă. Acele orteze ajută la reducerea durerii mai ales la efort fizic sau activități care solicită articulţiile", a spus dr. Tarek Nazer pentru Știrile Kanal D.

Se pare că Dincă a avut un accident la unul dintre picioare, în Italia, dar e curios ca avea genunchiere la ambele.

Pe de altă parte, constat că familia lui nu e prea comunicativă cu presă. Fiica lui a fost chiar foarte obraznică.

 

Cadavrul găsit la liziera pădurii este al unei alte persoane. Nu cred că este al Luizei, este vorba de o a treia persoană ucisă.  

Mădălin Pribu, jurnalist: Mi s-a confirmat că Gheorghe Dincă avea relații în poliție. Încă de dinainte de 1989, ca mecanic auto, el repara Daciile mai multor polițiști.

E clar că bărbatul nu a primit autorizație de construcție pentru ce și-a ridicat în curte. Responsabilii din cadrul Primăriei au declarat că nu i-au dat autorizație de construcție, dar nici nu l-au controlat. 

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Este curios că, în continuare, vecinii spun că nu au simțit niciun miros. Anchetatorii sunt în continuare în curte, ca și Gheorghe Dincă. Fac poze, intră și ies din casă, dar nu sunt prea multe informații. 

Citeste si: Tatăl Alexandrei a rupt tăcerea. Scrisoare emoționantă publicată de Cumpănașu

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, este un presupus criminal în serie român. Bărbatul din Caracal a ajuns în atenția publicului la sfârșitul lunii iulie 2019, după ce Alexandra Măceșanu, o fată de 15 ani, a sunat la serviciul de urgență 112 spunând că a fost răpită și violată de Dincă, după ce a fost luată la ocazie de acesta.

În timpul anchetei a ieșit la iveală faptul că este suspectat de comiterea unei alte răpiri, iar autoritățile române cercetează alte posibile crime. Dincă ducea o viață în aparență retrasă, trăind separat de propria familie și practicând mecanica auto, taximetria neautorizată, precum și diverse munci necalificate ziliere. S-a descoperit prin urma testelor ADN că rămășițele arse de Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei. În următoarele zile se cercetează moartea Luizei, fata în vârstă de 18 ani.

Gheorghe Dincă este suspectat cum că ar face parte dintr-o bandă de proxeneți și traficanți de persoane, el aparent ocupându-se cu nelegiurile acestea de mai multă vreme.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si