Frumoase, dar parca triste! Asa pareau sa arate decoratiunile care incepand de aseara vor lumina Capitala pe perioada sarbatorilor de iarna. Fastul anilor trecuti a lipsit cu desavarsite acum,din cauza pandemiei, iar bucurestenii au fost luati prin surprindere de moment.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Daca in ceilalti ani aprinderea luminilor in capital se face prin cere,onii cu mare fast, anul acesta aprinderea lor a fost o surpriza pt toti bucurestenii. Asta se intampla din cauza pandemiei, pt a nu se intampla aglomeratii si implicit sa se mareasc riscul de raspandirea coronavirusului”, relatează reporterul Kanal D Claudia Costanidiș.

Feerie în Capitală. Au fost aprinse luminițele de Crăciun din București

Bulevardele centrale ale orasului sunt impodobite asemanator cu anul trecut, caci primaria generala a Capitalei s-a folosit de aceleasi decoratiuni deja achizitionate
Insa nici scilipirea fulgilor de nea si nici stralucirea ingerilor care lumineaza Calea Victoriei nu au fost suficiente pentru a starni entuziasmul oamenilor.

„Pe pandemia asta, sincer sa fiu, nici nu le mai vad rostul. Cine mai oese la plimbare, acum, sa vada luminitele!? Consum mult, de pomana.


Singurii care s-au bucurat de momentul aprinderii lumiinitelor in oras au fost tinerii, pentru care iluminatul stradal de sarbatoare este un motiv de entuziasm, mai ales in conditiile in care viata sociala este redusa aproape la minim.

Luminițele de Crăciun au decorat feeric centrul Bucureștiului

„E mereu o bucurie sa vezi orasul luminat, macar asa, o data pe an, barem orasul sa fie luminat daca noi nu suntem.


Sunt super dragute, similar cu cele de anul trecut, am vazut ca s-au pastrat cam aceleasi”, spun bucureștenii mai tineri.

Luminitele de sarbatoari scot nouă milioane de lei din bugetul Primariei Capitalei, in baza unui contract incheiat între o companie municipală în subordinea Consiliului General și un operator privat, care va expira anul acesta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si