VIDEO - Mama bătăușă, detalii șocante! Fiica cea mare: Umilințe și bătăi

Detalii groaznice scoate la lumină ancheta mamei-monstru, care s-a filmat când își teroriza propria fiică de numai 3 ani și jumătate. Se pare că femeia a mai pierdut un copil, pe care, beată fiind, l-a trimis la cerșit și a fost izbit mortal de o mașină la numai 5 ani.

Iulian Ciurea, marți 15 septembrie 2020 , 19:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

După teroarea la care și-a supus propria fiică - o copilă de numai 3 ani și jumătate - bestia cu chip de mamă a fost prinsă în casa amantului din Tulcea și încătușată.
„Ai vreo părere de rău? Același tratament l-ai aplicat și celorlalți copii ai tăi?”, întrebări la care mama bătăușă n-a răspuns.

Citeste si: VIDEO - Fetiță de cinci ani, torturată cu sălbăticie. Era bătută chiar de mama ei

Așa am fost și eu educată și așa am știut să-mi educ copiii, le-a spus femeia anchetatorilor la audieri. Susține că nu și-ar fi dat seama că e atât de grav și numește aceste scene - care au îngrozit România... o simplă joacă.

Mama bătăușă - copil trimis la cerșit, călcat de mașină

Mai grav e că nu a fost primul copil condamnat. În urmă cu câţiva ani, femeia, beată fiind, şi-a trimis o fiică să cerșească, iar micuţa a murit lovită de o maşină. Culmea e că atunci, deşi instanţa a constatat că era în stare de ebrietate când şi-a pus copilul să traverseze singur strada, nu a fost căzută din drepturile părinteşti.

Citeste si: Mureş: Tânără de 22 ani de ani, reţinută după ce a agresat o adolescentă de 18 ani

"A murit acum aproape 11 ani, avea vârsta de 5 ani jumate. Mama era foarte beată şi a trimis-o peste drum pe sora mea, iar sora mea, fiindu-i frică, a fugit peste stradă să-i aducă şi nu a mai putut evita impactul. Dar ce a trimis-o să-i aducă? Ţigări", povestește sora cea mare.

Autoritățile, toleranță față de mama bătăușă

Fiica ei cea mare - care a împlinit 19 ani - povestește că ar fi sesizat polițiștii de multă vreme - atunci când a fotografiat-o pe sora mai mică lovită și bandajată la cap - dar nimeni nu ar fi luat-o în serios.

Citeste si: Femeia din Bucureşti care şi-a bătut fetiţa, reţinută

"Poliţia nu m-a ajutat, mi s-a spus să nu mă bag, să las părinţii să-şi facă treaba de părinţi. Abia îmi doresc să o văd, vreau să ştiu că este bine, vreau să o văd, să ştiu că este bine, că este lângă mine", spune sora cea mare în lacrimi.
A văzut-o ultima dată pe micuţă în urmă cu 6 luni, când se afla într-o stare deplorabilă.

Citeste si: VIDEO - Ritualuri de umilire, adolescente violente

"Am spălat fata pentru că avea lipici în păr, era plină de bubiţe, era zgâriată, nu mai voia să se dezlipească de mine, e foarte greu să vorbesc despre asta. A doua zi, când a vrut să plece, cea mică s-a lipit de piciorul meu şi de al prietenului meu şi ne-a zis că nu vrea să plece", povestește tânăra.

Sora cea mare, victimă și ea a mamei bătăușe

Și ea a fost victima violenței în familie. Prima oară a căzut pradă în mâinile mamei - apoi ale bunicii - care ar fi la fel de agresivă.
"Am plecat în jurul vârstei de 15 ani cu sora mea, a fugit de la ea, a venit la bunici, unde stăteam, pentru că şi pe ea a bătut-o extrem de rău. Am fugit atunci la protecţia copilului. Era foarte agresivă, orice aş fi făcut eu, ea mă bătea, aşa că am preferat să scap de coşmarul ăsta. N-a fost niciodată genul de mamă care să ţină la un copil, a interesat-o în primul rând bărbatul de lângă ea şi după de ea, niciodată copilul. Mihaela nu are conştiinţă ca să poată conştientiza ce a făcut", spune sora cea mare.

Mama bătăușă și-a traumatizat copiii pe viață

Dacă aceste pedepse, aceste bătăi sunt aplicate este extrem de dăunător pentru dezvoltarea unui copil!
Psihologul criminalist Gabriela Groza este convins că spatele demonului se ascund multe - dar nimic nu poate justifica obiceiul diabolic al mamei-monstru.

Citeste si: Întâmplare șocantă. Un nou-născut a fost descoperit într-o pungă cu un cuțit ruginit în spate

„Indiferent ce viziuni de viață ai, nimic nu justifică comportamentul acestei mame!”, spune specialista.
Femeia a fost arestată preventiv - iar soarta celei mici va fi decisă de asistenții sociali. S-ar putea să ajungă în grija tatălui - care va veni din străinătate după ea. În caz contrar - sora majoră se oferă să o crească departe de iadul de acasă.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si