VIDEO | Mama care oferă viață semenilor săi

Cel mai prețios cadou, în prag de sărbători, îl vor primi trei semeni care luptă cu boala, dar n-au încetat să spere. Viețile lor au fost salvate de mărinimia unui tânăr care a înfruntat durerea pricinuită de pierderea mamei și a acceptat prelevarea organelor pentru binele altora. Cu ochii în lacrimi, fiul femeii speră ca într-o zi să-i poate strânge în brațe pe cei cărora le-a oferit viața.

Author: D.S. joi 19 decembrie 2019 , 20:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Florin n-a apucat să își îmbrățișeze pentru ultima oară mama. Când s-a întâmplat, era la Brașov, iar ea acasă, la Galați. Încă afectat de pierderea bruscă, mărturisește că până în ultima clipă a vegheat-o în spital și chiar dacă medicii i-au spus că nu mai există șansa recuperării, el a sperat din inimă că mama își va reveni.

Florin Pătruță: Eu îmi doream ca Moșul să o aducă pe mama înapoi, dar nu s-a putut și am zis dacă doamna doctor a zis treaba asta cu donarea de organe, am zis că poate o

să vină Moșul la altcineva, la mine n-a fost.

Femeia avea 56 de ani și a suferit un atac cerebral. După 3 zile de comă profundă, medicii le-au spus celor 3 copii și sotului că moartea ei nu trebuie să fie în zadar. Imediat ce rudele și-au dat acceptul pentru prelevare, o echipă de specialiști a intrat în sala de operație.

Citeste si: A fost inaugurat cel mai modern heliport medical din România! ”La Spitalul Universitar de Urgență din București se scrie istorie”

Violeta Șapira- neurolog: Este o viață pentru multe alte vieți, este o lecție pe care noi o primim din partea aparținătorilor care ne sprijină în actul medical și înțeleg uneori că trebuie să continuăm această luptă.

Florin Pătruță: Nu trebuie să fim egoiști. Sperăm ca mama să poată să ajute pe cineva.

Imediat după prelevare, ficatul și rinichii femeii au ajuns la Institutul Clinic Fundeni din Capitală, unde au fost chemați de-acasă mai mulți bolnavi pentru testele de compatibilitate.

Pacienții sunt selectați din lista de așteptare și vor primi, în urma transplantului, cel mai frumos cadou de sărbători.

Florin Pătruță, fiul: Aș vedea o parte și din ea și mi-aș dori ca persoana respectivă să o strâng în brațe.

Mii de români își așteaptă rândul la transplant.

Citeste si: Povestea emoționantă a unui bebeluș: copilul de 9 luni își petrece Crăciunul în spital în așteptarea unui transplant de inimă


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Cum arată fratele lui Daniel Pavel? Prezentatorul Survivor România 2021, dezvăluire... Cum arată fratele lui Daniel Pavel? Prezentatorul Survivor România 2021, dezvăluire emoționantă: „Eroul meu!”
spotmedia.ro
Când Dăncilă e reperul și ceaușismul e modelul Când Dăncilă e reperul și ceaușismul e modelul
spotmedia.ro
Vulcanul Etna a erupt din nou și a oferit un spectacol de lavă (Video) Vulcanul Etna a erupt din nou și a oferit un spectacol de lavă (Video)
b1.ro
Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă,... Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Reghe?
infoactual.ro
Rusaliile Negre. „Bărăganul a fost Siberia noastră” Rusaliile Negre. „Bărăganul a fost Siberia noastră”
infoactual.ro
Mesajul lui Nostradamus pentru 4 zodii! Predicțiile celebrului profet sunt valabile... Mesajul lui Nostradamus pentru 4 zodii! Predicțiile celebrului profet sunt valabile până în 2028
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si