VIDEO | Mama Luizei Melencu, mesaj dureros la deschiderea noului an școlar

Mama Luizei Melencu a participat la deschiderea noului an școlar de la Colegiul Tehnic „C.D Neniţescu Craiova, unde învăţa fiica ei și a fost invitată să spună câteva cuvinte.

Author: K.B. luni 09 septembrie 2019 , 13:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Aş fi dorit să particip la deschiderea anului şcolar alături de Luiza. Astăzi nu veţi mai avea parte de zâmbetul Luizei, pentru că un monstru cu chip de om a răpit-o şi nu spune unde a dus-o”, a spus mama Luizei, în faţa elevilor Colegiului Tehnic „C.D

Neniţescu” Craiova

„Odată cu dispariţia Luizei, parcă s-a pierdut o părticică din univers, s-au pierdut multe zâmbete, multe idealuri. Suntem cu gândul numai la tine şi te asigurăm că uşa casei, uşa internatului, uşa şcolii vor fi mereu deschise”, a spus mama copilei cu durere în glas.

Citeste si: VIDEO| Cum să avem o zi lipsită de stres și productivă. Sfaturile unui renumit neurochirurg

Citeste si: Răsturnare de situație pentru românul care susține că Hollywood-ul i-a furat scenariul! Romanul lui Luzian Ciuchiță face senzație în Japonia

De altfel, Luiza Melencu a fost trecută în catalogul din acest an. Mama fetei refuză să creadă că fetiţa ei a murit şi o aşteaptă acasă.

Luiza Melecu, în vârstă ed 18 ani a dispărut de acasă în luna aprilie 2019. Gheorghe Dincă a declarat că a omorât-o şi, la fel ca în cazul Alexandrei, i-ar fi ars cadavrul.

Citeste si: Cel mai dramatic moment din viața lui Joseph Hadad: "„Soţia mea a murit de cancer la sân. Atunci am simţit cum se prăbuşeşte totul…"

Citeste si: Șoc în showbiz! Bianca de la Puterea Dragostei aruncă bomba: ”Da, vreau copil cu Livian”| EXCLUSIV

Citeste si: Șoc în showbiz! Bianca de la Puterea Dragostei aruncă bomba: ”Da, vreau copil cu Livian”| EXCLUSIV


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si