Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Măștile de protecție ne ajută să limităm răspândirea virusului, doar că purtarea lor ore în șir poate avea efecte neplăcute asupra tenului.
„Sunt foarte multe persoane care fac maskneaa care sunt niste coșuri la nivelul mandibule i, si a doua problemei este că apare roșeață, ne sensibiliează tenul”, spun specialiștii.
Recomandarea specialiștilor este să fim mai atenti la semnele care apar pe ten.
„Poate să apară miliaria, ceea ce înseamnă o reacție alergică care se crează din cauza căldurii sub mască respirația noastră se reciclează și produce mult dfioxid de carbon și trebuie să oxigenăm într-un fel”, spun specialiștii.

Masca de protecție- tenul are nevoie de hidratare

Sfatul Dianei Baicu este ca doamnele si domnisoarele sa curete tenul cel putin de doua ori pe zi.
„Trebuie sa curatam mai mult decat o faceam inainte dimineata si seara obligatoriu, dar recomand si cand ajungem acasa cand ne dam masca jos 10 10”,
Curățarea, alaturi de exfolierea delicată a tenului, folosirea de produse care refac bariera cutanată, hidratarea și calmarea pielii sunt elemente esențiale in aceasta perioada.

Specialistul în frumusețe recomandă două tipuri de tratamente.
„Aici este un tratament cu radiofrecvență fracționată care se face cu mic care care intră în piele substanțele de care avem nevoie. În acest caz facem un tratament de desenzibilizare și antiaging. Un asemnea tratemnt cost 1.600 de lei pentru față gât și decolteu”,

Specialiștii ne învață cum să ne ocupăm de hidratare

In acest fel se curăță zona bărbiei, a nasului și a conturul maxilarului.

Sunt acele zone în care secreţia de sebum în exces se combină cu transpiraţia, cu praful şi cu bacteriile care se pot dezvolta rapid sub mască.
„Este un tratment cu izonare, denzibilizeraza, hoidratează și curăță, se poate folosi si prevetin sau putem folosi un gel de desensibilizare, daca avem maskneaa folosim gelul de purifiere, patru tratamente cate unul pe saptamană costă 32 de lei un tratament”, spun specialiștii.
Un tratament cosmetic profesional, facut o data pe saptamana, mentine tenul sanatos si frumos, dupa cum ne spun specialistii.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si