VIDEO - Măsura inedită a unui primar îi lasă fără cuvinte pe localnici

Un primar din Iași a luat o măsură inedită: le-a interzis celor mai tineri localnici să se relaxeze în parcuri, când se întunecă, sau să se programeze înainte.

Iulian Ciurea, luni 25 ianuarie 2021 , 19:31

Măsură inedită de la primar - programare pentru vizita în parc
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În parcul comunei Țuțora- mândrie a administrației locale- nimeni n-are voie să calce, după apus. Cine vrea să se plimbe de-a lungul aleii, ori să-și tragă sufletul pe bancă, trebuie să ceară voie de la primărie cu 24 de ore înainte

Vestea

că au nevoie de consimțământul autorităților a fost scrisă negru pe alb, într-un anunț:

„Accesul în parc- după ora 17- se face doar cu cerere către primăria comunei Țuțora cu cel puțin 24 de ore înainte”, spune anunțul.

Măsură inedită de la primar- programare pentru vizita în parc

„Dacă-i iarnă, nu-i devreme, e bine așa, dar dacă-i vară, nu e ok, ar trebui la 10.

Când dă căldura, o să ieșim și noi aici, la bancă, să mai stăm. La ora 17, când se răcorește, ieșim și noi oleacă în parc, pe noi nu ne oprește”, spun localnicii.

Ideea a fost a primarului, Cristinel Albu, care susține că ce ridică ziua, distrug alții noaptea. Supărat că nu poate să-i prindă, a impus ca în parcuri să se intre doar cu permisiunea instituției pe care o conduce.

Altfel, spune el, vandalii vor continua să distrugă comuna.

„Erau sticle, chiștoace, doze și alte resturi din activitatea lor culturală de seară”, explică primarul.

Primăria a înființat și o comisie să păzească parcul

Chiar și cu aprobare de la întâiul gospodar al comunei, cei care intră în parcuri după lăsarea serii, trebuie să privească de două ori peste umăr. Oricând ar putea fi luați la întrebări de angajații primăriei, detașați în misiune:

„Am înființat la nivelul comunei o echipă mixtă din angajații primăriei deocamdată că nu

avem poliție locală și mai facem seara câte o ieșire, mai găsim, discutăm cu tinerii, chiar în ultimul timp de când am luat măsura să știți că nu am mai avut probleme, spune primarul.

Deocamdată, primarul nu se gândește să renunțe la programul din parcuri.

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Dan Barna, despre relația cu Nicușor Dan: "Aș avea un conflict..." Dan Barna, despre relația cu Nicușor Dan: "Aș avea un conflict..."
demamici.ro
Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir... Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir într-un hotel, nicidecum ca o pacientă” | Demamici.ro
b1.ro
Cine sunt cei doi bărbați sechestrați și uciși în apartamentul din Onești Cine sunt cei doi bărbați sechestrați și uciși în apartamentul din Onești
monitorulcj.ro
Incendiu la Spitalul din Câmpia Turzii! Pompierii intervin de urgență Incendiu la Spitalul din Câmpia Turzii! Pompierii intervin de urgență
infoactual.ro
Cale nouă pentru o ZODIE în luna martie! Astrolog: Se schimbă TOTUL Cale nouă pentru o ZODIE în luna martie! Astrolog: Se schimbă TOTUL
infoactual.ro
Ce se întâmplă când Luna Plină intră în Fecioară! Astrolog: „Atenție la vise!” Ce se întâmplă când Luna Plină intră în Fecioară! Astrolog: „Atenție la vise!”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si