VIDEO | Medicii Viorica și Constantin Chiurciu vorbesc despre descoperirile care au revoluționat medicina

Medicii Viorica și Constantin Chiurciu vorbesc despre descoperirile care au revoluționat medicina, în exclusivitate pentru stirilekanald.ro.

A.N.C, miercuri 09 octombrie 2019 , 19:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

"Noi lucrăm la compania Romvac, care face parte din viața medicinei românești de peste 50 de ani, o companie care produce şi livrează produse medicale de uz veterinar, iar de peste şapte ani, de când activitatea noastră de cercetare s-a orientat şi către oameni, producem suplimente alimentare pentru medicina umană.

Aşa am creat gama imunoinstant şi, începând de anul trecut, şi produse destinate protejării mediului, mai precis, îngrăşăminte pe bază de bacterii. Aici lucrează 120 de specialişti – chimişti, biochimişti, medici, biologi, toate specialităţile ce sunt implicate într-un astfel de demers – dintr-un total de 430 de salariaţi.

Istoricul privind medicina umană este simplu. Deoarece, în ultimul timp, se discută foarte mult despre rezistenţa bacteriilor la antibiotice, în cercetarea noastră în colaborare cu medici de la Spitalul Victor Babeş, am recoltat bacterii de la pacienţii umani pe care le-am cultivat şi am realizat vaccinuri.

Spre deosebire de mamifere, care oferă embrionului tot ce are nevoie atunci când este în uter, păsările, vieţuitoarele care se înmulţesc prin ouă trebuie să pună în acestea toate cele necesare viitorului progen (vitamine, minerale, anticorpi). Aşa am obţinut anticorpii de care avem nevoie pentru pacienţi, care au răspuns foarte bine tratamentului şi s-au vindecat.

Lucrând cu un amestec de tulpini de bacterii, am reuşit să facem un produs Imunoinstant multiplu, care rezolvă 90-95% dintre infecţii. În cazul în care produsul nostru nu poate rezolva problema medicală existentă, facem un tratament personalizat.

În principiu, pornim de la izolarea bacteriei, o cultivăm şi realizăm vaccinul cu care injectăm pasărea şi răspunsul imun apare în ou. Aşa am creat şi oul hiperimun care conţine mult mai multe componente bioactive. Şi atunci avem varianta A – când obţinem imunoinstantul multiplu care este numai imunoglobulină, pe care noi am creat-o pentru 18 bacterii (cele mai des întâlnite), deci un produs care poate trata infecţiile a 18 bacterii – sau varianta B, oul hiperimun care asigură practic o restartare a imunităţii organismului.

Toate produsele noastre sunt brevetate şi autorizate. Aceste produse se pliază perfect şi pentru pacienţii de vârsta a treia, când imunitatea este scăzută. La fel de indicate sunt şi pentru copiii cu o imunitate scăzută sau pentru cei pe care provocările din jur îi copleşesc.

Una dintre marile dumneavoastră realizări este antidotul pentru psoriazis. O boală autoimună care izolează și care până acum nu a fost vindecată niciunde.

Noi avem rezultate extraordinare şi peste 1.500 de pacienţi trataţi. Până să ajungă la noi, ei au colindat lumea în lung şi în lat, fără niciun rezultat. La noi ajung oameni care suferă de ani buni de această maladie, care şi-au pierdut speranţa în vindecarea prin medicina alopată şi, ca la o ultimă instanţă, ajung aici. După ce văd rezultatele, sunt cei mai fericiţi oameni de pe pământ.

Gândiți-vă că am vindecat un profesor universitar care se pensionase destul de tânăr din cauza acestei maladii. Un alt pacient avea psoriazis de 55 de ani. După ce s-a vindecat, îmi mărturisea că în fiecare zi se priveşte şi se pipăie de mii de ori. Încă nu poate să realizeze că a fost vindecat.

Unui copil de şase ani, invadat de această boală, i-au trebuit doar două luni de tratament până la vindecare. În acest moment, medicina umană nu are o medicaţie în registrul pediatric pe acest palier, nici măcar pentru ameliorarea stărilor de inconfort.

Aşa a ajuns la noi o fetiţă de 13 ani care a fost nevoită să întrerupă şcoala din cauza acestei erupţii. După tratamentul de aici, copila s-a refăcut complet, este sănătoasă şi fericită că s-a întors printre colegi.

Au ajuns la noi şi pacienţi din străinătate. Un alt suferind, cu două tentative de suicid din cauza acestei maladii (această boală induce izolarea şi depresia), a ajuns la noi şi s-a vindecat.

Vreau să subliniez faptul că pacienţii cu psoriazis au, în proporţie de 30-35%, şi o suprainfecţie, de aceea recomandăm, pentru un diagnostic de certitudine, efectuarea unei biopsii cutanate, deoarece în cazul acestei maladii diagnosticul clinic nu este suficient. Cu un diagnostic cert, noi oferim tratamentul şi rezultatele nu întârzie să apară.", declară medicii Viorica și Constantin Chiurciu.

Mai multe declarații despre carieră, dar și despre viață, în video de mai jos.

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si