„Astăzi vremea s-a răcit ușor în sud, centru și în est. A plouat în Dobrogea și local în Moldova, unde cantitățile de apă au depășit 15 litri pe metru pătrat. Temperaturile maxime au oscilat între 18 și 28 de grade. La noapte se anunță cer înnorat în jumătatea de est a țării, în schimb în restul teritoriului va fi predominant senin.

Mâine cerul va prezenta înnorări accentuate și vor fi averse mai însemnate cantitativ în Dobrogea și în Moldova, unde cantitățile de apă depășesc 15 litri pe metru pătrat.

Pe alocuri vor fi și descărcări electrice și condiții de grindină. Vântul va sufla slab, până la moderat, cu intensificări de până la 60 de kilometri pe oră, mai ales în centrul, în sudul și în estul țării, dar și în zonele montane. Temperaturile maxime vor oscila între 18 și 28 de grade”, a transmis Anca Ciota, prezentator Kanal D.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO Prețul roșiilor, influențat de vremea de afară! Producția este afectată de gradele din termometre


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si