Desi a trecut prin multe probleme de sanatate, cantaretul si-a pastrat mereu optimismul si speranta ca va fi bine.

Fara sa stie cate poate sa mai duca, viata i-a mai dat o lovitura. Sotia artistului l-a gasit, ieri, inconstient in casa! A sunat imediat la numarul unic de urgenta, iar medicii de pe ambulanta i-au pus primul diagnostic: stop cardio-respirator.

IOANA VLASCEANU reporter Kanal D: Mihai Constantinescu ar fi stat aproape 10 minute in stop cardiorespirator, potrivit surselor medicale, si alte 20 de minute au durat manevrele de resuscitare. A fost adus apoi la Spitalul Floreasca din Capitala in stare critica, iar medicii l-au internat direct in sectia de terapie intensiva.
In cursul noptii, starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu s-a agravat, iar artistul a suferit al doilea stop cardio-respirator, in urma caruia au aparut alte complicatii si a intrat in coma.

Apropiatii spun ca artistul se simtea rau de cateva zile. In luna martie, a ajuns de urgenta la spitalul Universitar cu hipertensiune oscilanta si probleme respiratorii. A fost nevoit la acea data sa anuleze mai multe concerte.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Mihai Constantinescu a suferit pana acum doua interventii la inima, iar, dupa cea mai recenta operatie, a venit in platoul emisiunii „Teo show” ca sa isi exprime optimismul si sa le dea putere si celor care se afla in situatia lui!

Sa gandeasca pozitiv si sa se roage pentru sanatatea lui Mihai Constantinescu ii indeamna si sotia cantaretului pe fanii si pe apropiatii lui. Colegii il asteapta sa revina pe scena!

Mihai Constantinescu a implinit in ianuarie 73 de ani si are o cariera impresionanta, de aproape jumatate de secol. Medicii fac toate eforturile ca sa il tina in viata.

STIREA INITIALA

„Avand in vedere ca au trecut 10 minute fara manevre de resuscitare si resuscitarea a mai durat inca 20 de minute, sansele de recuperare a celulelor nervoase ale creierului sunt foarte mici”, a precizat medicul Ovidiu Penes.

„Sansele de reusita nu mai tin acum de aplicarea unor masuri foarte avansate de terapie intenisva ci de ceea ce s-a intamplat pana sa ajunga la spital si durata lunga pana la revenirea activitatii inimii”, a adaugat el.

Citeste si: Ministrul Sănătății confirmă al doilea stop cardio-respirator pe care Mihai Constantinescu l-a făcut

Cântăreţul Mihai Constantinescu se afla, de luni seara, internat la Spitalul Floreasca, în stare grava. El este în coma şi a suferit un al doilea stop cardio-respirator. Cantăretul se află în secţia de Terapie Intensivă, asistat de aparate. Mihai Constantinescu a fost găsit inconştient, în casă, luni seară. Soţia lui a chemat ambulanţa.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

In vârstă de 73 de ani, a avut probleme de sănătate şi în urmă cu două luni, motiv pentru care şi-a anulat mai multe concerte.

Artistul a suferit două intervenţii la inimă în ultimii ani. Cu 12 ani în urmă i-au fost montate valve biologice, iar în 2017 a fost din nou operat.

Citeste si: Ultimă oră! Mihai Constantinescu, de urgență la spital. Care este starea artistului

Amanunte de ultima ora si explicatii pe larg despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu, la Stirile Kanal D de la ora 19.00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si