De trei zile, medicii de la Spitalul Floreasca din Capitala se lupta sa il tina in viata pe Mihai Constantinescu.

IOANA VLASCEANU reporter Kanal D: Mihai Constantinescu este in continuare internat in sectia de terapie intensiva, fiind intubat si ventilat mecanic. Potrivit surselor medicale, evolutia este una stationara, in sensul ca nu au aparut si alte complicatii, dar ramane in stare foarte grava.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

A intrat in coma dupa doua stopuri cardio-respiratorii, iar in urma ultimului a aparut si o hemoragie la creier. Sotia ar urma sa decida daca va fi deconectat de la aparate. Ea este si cea care a chemat ambulanta, cand a vazut ca Mihai Constantinescu nu mai respira.

DANIELA DAMINESCU, prietena: Erau amandoi in casa, el dormea. Ea era langa el, il tinea de mana si a sesizat ca nu mai respira. A pus mana pe telefon si a chemat salvarea.

Acum, colegii de scena se roaga ca Mihai Constantinescu sa treaca si peste aceasta grava problema.

Adrian Romcescu: Ne rugam toti colegii lui, toti prietenii lui, publicul, sa fie Dumnezeu langa el si acum. Va trece peste toate pentru ca Dumnezeu nu are cum sa-l lase din mana.

Sa gaseasca puterea de a merge mai departe ii ureaza artistului si fanii sai, cei pe care ii incanta de aproape jumatate de secol.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si