VIDEO - Minune în județul Timiș? O statuie a Maicii Domnului „plânge” neîncetat

De mai bine de cinci zile, o statuie a Maicii Domnului din județul Timiș plânge neîncetat. E o minune de la Dumnezeu, spun credincioșii catolici.

Webeditor: Iulian Ciurea luni 24 mai 2021 , 19:33

Statuia Maicii Domnului din județul Timiș, care plânge neîncetat de zile întregi, protejată cu un geam
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Lacrimi mari și grele i se preling pe chip Fecioarei Maria, întruchipată de această statuie din comuna Sânandrei, județul Timiș.

Preotul greco-catolic, care slujește aici de peste un deceniu, este convins că fenomenul e un semn divin care prevestește o schimbare.

În urma sa, tot mai mulți credincioși au venit să se închine și să vadă minunea cu ochii lor.

„Un lucru bun pentru noi. Ea suferă pentru toată lumea.
Stateam si ma intrebam de ce nu s-a intamplat la Timisoara. Mereu Maica Domnului se arata in locurile cele mai mici, satele, acolo unde credinta e mai putin habotnica, unde e pura”, cred oamenii.

Statuia Maicii Domnului din județul Timiș, care plânge neîncetat de zile întregi, protejată cu un geam

Statuia lăcrimează deja de 5 zile, iar ca să o protejeze, reprezentanții bisericii au sigilat-o cu un geam de sticlă. Preotul paroh a fost primul care a observat fenomenul pe care îl consideră un miracol.

Vestea că această statuie a Maicii Domnului lăcrimează a ajuns la cei mai înalți prelați din Episcopia Greco-Catolică, care vor să afle dacă- într-adevăr- este un semn divin.

Specialisti din cadrul Episcopiei au prelevat 3 probe- una la IML, alta la un institut pirvat, iar cea de-a treia la un institut din Roma.

Abia peste o luna de zile vom afla despre ce substanta este vorba: mir sau altceva.

Monumentul înlăcrimat a fost adus în urmă cu un an la biserica din Sânandrei- și a fost o donație trimisă de un român stabilit în Germania.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist... Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist desăvârșit al artei fotografice, în Juriul „Bravo, ai stil! Celebrities”!
spotmedia.ro
Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume... Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume (Galerie foto)
spotmedia.ro
În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține... În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține decese de Covid, cea mai mare eroare din pandemie
b1.ro
Veşti proaste pentru turiştii de la Mamaia. Asta le va strica vacanţa. Nu s-au aşteptat... Veşti proaste pentru turiştii de la Mamaia. Asta le va strica vacanţa. Nu s-au aşteptat la aşa ceva!
infoactual.ro
Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată? Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată?
infoactual.ro
Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași... Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași repezi
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si