Lacrimi mari și grele i se preling pe chip Fecioarei Maria, întruchipată de această statuie din comuna Sânandrei, județul Timiș.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Preotul greco-catolic, care slujește aici de peste un deceniu, este convins că fenomenul e un semn divin care prevestește o schimbare. În urma sa, tot mai mulți credincioși au venit să se închine și să vadă minunea cu ochii lor.

„Un lucru bun pentru noi. Ea suferă pentru toată lumea.
Stateam si ma intrebam de ce nu s-a intamplat la Timisoara. Mereu Maica Domnului se arata in locurile cele mai mici, satele, acolo unde credinta e mai putin habotnica, unde e pura”, cred oamenii.

Statuia Maicii Domnului din județul Timiș, care plânge neîncetat de zile întregi, protejată cu un geam

Statuia lăcrimează deja de 5 zile, iar ca să o protejeze, reprezentanții bisericii au sigilat-o cu un geam de sticlă. Preotul paroh a fost primul care a observat fenomenul pe care îl consideră un miracol.

Vestea că această statuie a Maicii Domnului lăcrimează a ajuns la cei mai înalți prelați din Episcopia Greco-Catolică, care vor să afle dacă- într-adevăr- este un semn divin.

Specialisti din cadrul Episcopiei au prelevat 3 probe- una la IML, alta la un institut pirvat, iar cea de-a treia la un institut din Roma. Abia peste o luna de zile vom afla despre ce substanta este vorba: mir sau altceva.

Monumentul înlăcrimat a fost adus în urmă cu un an la biserica din Sânandrei- și a fost o donație trimisă de un român stabilit în Germania.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si