VIDEO - Misterul tinerei incendiate. Criminaliștii au o pistă

Criminaliştii au o pistă pentru a rezolva misterul tinerei care, acum aproape o săptămână, a fost ucisă, băgată intr-o valiză, apoi incendiată pe un câmp.

Author: Iulian Ciurea joi 05 noiembrie 2020 , 19:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Toţi şoferii care au trecut vineri seara prin zona în care tânăra a fost incendiată vor fi chemaţi la audieri! La șase zile de la aceste scene şocante, care au

îngrozit o țară întreagă, anchetatorii se bazează pe ei ca să înceapă de undeva ancheta unei crime care pare să fie perfectă până în acest moment!
- Ați văzut pe cineva acolo cu un geamantan mov.
- Nu am văzut nimic.
- Pe fata o cunoșteati, ati vazut portretul robot?
- L-am vazut dar nu o cunosc, spun șoferii.

Criminaliștii, un pic mai aproape să rezolve misterul tinerei incendiate în valiză

Printre martorii audiați se numără și unul dintre șoferii care au oprit mașina atunci când au văzut incendiul și au ajutat la stingerea lui.
Bărbatul poate fi cel mai important martor de până acum! Având in vedere că anchetatorii iau in considerare orice pistă, bărbatul și-a angajat-o drept avocată pe Diana Șoșoancă.
Până acum, lipsa de probe i-a blocat pe anchetatori! Cel mai important indiciu- identitatea victimei- lipsește cu desăvârșire, iar asta îngreunează stabilirea unui cerc de suspecți.


Munca uriaşă de audiere a tuturor șoferilor care au trecut pe lângă locul crimei s-ar putea încheia abia săptămâna viitoare.
Poliţiştii i-au identificat după numerele maşinilor care au fost filmate pe camerele de supraveghere instalate pe Drumul Naţional 6, în două benzinării amplasate înainte şi după locul ororii.
Tot pe acele imagini, intrate acum în dosarul politiei, criminaliştii vor vedea ce maşină nu apare în ambele locatii sau...
care apare de două ori pe camera dintr-o singură benzinărie! Acest lucru ar însemna că suspectul fie a părăsit drumul naţional după crimă, fie s-a întors după ce şi-a incendiat victima.
Singurul lucru cert din anchetă rămâne faptul că tânăra- care ar avea vârsta cuprinsă intre 20-30 de ani- a sfârșit in chinuri groaznice. A fost ucisă cu violenţă, cu două ore înainte de a fi arsă pe câmp, spun legiştii.

Misterul fetei incendiate îi pune în continuare în încurcătură pe criminaliști

Jurnalistul de investigații Stefan Stroe consideră că oribila faptă nu a fost la întâmplare, iar ucigașul avea planul bine pus la punct.
„Eu cred că aici a tras mașina, au venit si alti colegi care spun ca ar fi băgat masina pe camp. exclus. urme de masina la locul incendierii nu exista, si ar fi fost prea riscant să rămâna cu masina impotmolită în noroi.

Nu este strain de locul asta. e cineva din zona, care cunoaste zona. avem doua variante. ca e crima din gelozie, din dragoste. A lovit cu multa violenta si ura”, spun jurnaliștii.
Specialiștii criminaliști sunt și ei șocați de cruzimea ucigașului, iar după ce au analizat cazul au tras concluzia că anchetatorii au de a face cu o crimă perfectă.

Criminaliștii continuă ancheta pentru a dezlega misterul tinerei incendiate

Autorul a vrut sa isi ascunda urmele cat mai repede posibil. Abandonarea si incendierea nu a avut alt scop decat stergerea urmelor. e un instinct al celor care nu sunt capabili sa isi asume fapta comisa”, spun specialiștii.
O altă pistă luată in considerare de anchetatori este că victima ar putea fi din Bulgaria, locul in care a fost incendiată- localitatea Ghimpaţi din Giurgiu, fiind relativ aproape de graniță.
Doar că pentru a putea afla identitatea victimei, ar trebui să existe și indicii despre posibile persoane dispărute care să corespundă semnalmentelor date de poliție.
Apoi, anchetatorii trebuie să compare ADN prelevat din cadavru cu ADN din lucrurile folosite de persoana dispărută.
Sunt luate in calcul absolut toate ipotezele, chiar și cele care par desprinse din filme, dar care ar putea fi veriga lipsă a acestui caz. În tot acest timp însă, criminalul umblă liber pe străzile din România, asta dacă nu cumva a fugit deja in străinătate.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Cătălin Botezatu se retrage de la masa juraților “Bravo ai stil! Celebrities” Cătălin Botezatu se retrage de la masa juraților “Bravo ai stil! Celebrities”
spotmedia.ro
De ce Facebook și YouTube nu fac față asaltului de mesaje anti-vaccin? De ce Facebook și YouTube nu fac față asaltului de mesaje anti-vaccin?
spotmedia.ro
Confruntarea dintre Florin Cîțu și Ludovic Orban, dinamita care aruncă în aer... Confruntarea dintre Florin Cîțu și Ludovic Orban, dinamita care aruncă în aer susținerea publică a liberalilor
b1.ro
Ion Ţiriac, implicat într-un scandal de răsunet. S-a lăsat cu îmbrânceli: „E o agresiune!” Ion Ţiriac, implicat într-un scandal de răsunet. S-a lăsat cu îmbrânceli: „E o agresiune!”
infoactual.ro
A aruncat BOMBA! Dezvăluirea ȘOCANTĂ a momentului: Am găsit-o pe Elodia! A aruncat BOMBA! Dezvăluirea ȘOCANTĂ a momentului: Am găsit-o pe Elodia!
infoactual.ro
Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă” Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si