Pe de altă parte, continuă teroarea în Fâșia Gaza. Alte atacuri aeriene au provocat moarte, spaimă și disperare. O tabără de refugiați s-a făcut una cu pământul, iar bieții oameni care au scăpat cu viață au umplut un spital întreg. Printre ei, mulți copii nevinovați. Atenție, sunt imagini cu un puternic impact emoțional!, transmite Silvia Ioniță.

Înfiorătoarea explozie a fost filmată. Acesta e momentul în care tabăra de refugiaţi Nuseirat a fost bombardată.

Bieții oameni s-au trezit într-un infern din care a scăpat cine a putut. Oamenii fug din calea flăcărilor, alții se luptă să-i salveze pe răniți.

Atacurile continuă în Fâșia Gaza

Aici, imaginile pur și simplu te cutremură. Paturile sunt pline de copii care plâng de durere și de spaimă.

Se plâng că spitalele sunt în colaps după blocada israeliană și sunt nevoiți să se lupte aproape cu mâinile goale să salveze vieți.

În tot acest timp, armata israeliană anunță că a atacat țintele grupărilor teroriste- printre care și o moschee, care ar fi fost centrul de comandă pentru alte atacuri. Doi dintre liderii Hamas ar fi fost uciși.

Citește și: Ziua 16 de război în Israel. Un comandant de rang înalt Hamas a fost ucis într-un atac israelian

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o atingă- wowbiz.ro

„Noaptea trecută am intensificat atacurile și, ca urmare a intensificării atacurilor și a informațiilor precise de care dispunem, zeci de teroriști au fost uciși în orașul Gaza și împrejurimi. În plus, comandantul adjunct al rachetelor Hamas a fost ucis!”

În această după amiază, un alt atac aerian a lovit o casă din Deir al Balah, unde mai multe familii se adăposteau. Cel puțin șase oameni au murit, iar alții sunt grav răniți.

Iar ofensiva terestră pare iminentă. Israelienii au poziționat tancurile la granița de sud cu Fâșia Gaza. Soldații au fost filmați în timp ce se pregăteau de un atac. Încărcau muniție și făceau aprovizionare cu alimente și apă.

Românii care trăiesc pe viu teroarea războiului sunt tot mai speriați.

Citeste si: Cosmin din Casa Iubirii a fost descalificat! Vestea care i-a lăsat pe concurenți cu gura căscată. „Ștefania, dacă mă crezi, eu te aștept!”- kfetele.ro

Citeste si: Câţi bani a încasat Babasha la concertul Coldplay?! Invitatul trupei britanice lămureşte orice speculaţie: "Sunt niște idioețenii foarte mari"- radioimpuls.ro

Dorin e stabilit în Israel de 30 de ani. Are un băiat care e în trupele speciale israeliene și se roagă pentru viața lui.

Armata israeliană a acuzat Hezbollahul libanez că încearcă să obţină o escaladare militară în zona de frontieră, chiar cu riscul de a atrage Libanul în război. Totodată, oficialii israelieni spun că au găsit asupra unui terorist Hamas care a participat la sângerosul atac de pe 7 octombrie un stick USB care conținea instrucțiuni pentru fabricarea unor arme chimice, pe bază de cianură. Autenticitatea fișierelor nu a putut fi confirmată însă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si