Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Plină de viaţă, fericită alături de familia şi iubitul ei şi mereu cu zâmbetul pe buze. Aşa apărea Alexandra în toate fotografiile pe care le posta pe pagina sa de socializare.

Deşi avea tot viitorul în faţă, o întâmplare tragică i-a adus însă sfârşitul mult prea devreme. Ieri, in timp ce fata era acasă, împreună cu părinţii ei, s-a prăbuşit, în mod inexplicabil, în gol.
„Surse din cadrul anchetei spun ca ieri dimineața tanara le-ar fi spus părinților ca se simte rău și nu poate sa respire. La un moment dat, ar fi mers la baie, ca sa deschidă geamurile. Văzând ca nu se mai întoarce, parintii au intrat in toaleta. Atunci și au dat seama ca fiica lor căzuse de la etajul 6”, relatează corespondentul Kanal D la Brașov, Adrian Jătăreanu.

Moartea misterioasă a tinerei i-a lăsat pe apropiați în stare de șoc

Tânăra nu mai avut nicio şansă de supravieţuire: s-a stins pe loc. În timp ce unele voci vorbesc despre un accident, alţii pun tragedia pe seama unei depresii care ar fi împins-o pe fată să-şi încheie socotelile cu viaţa.


„Cineva spune că s-o fi certat cu bărbatu-său, că o fi dat-o afară.
Erau foarte cumsecade. Și părinții ei, și băiatul. Nu știu ce o fi fost în mintea ei!
Era o fată normală, probabil că situația din ultima perioadă...”, spun vecinii.
O postare făcută recent de tânără pe pagina sa de socializare pare să confirme că în spatele fericirii pe care o afişa, se ascundeau, de fapt, gânduri tulburi.

„Suntem frumoşi când ne ridicăm după o căzătură, ne ştergem de praf, ne luăm inima în dinţi şi mergem mai departe. Suntem frumoşi când, în ciuda unor mai multe eşecuri, noi luăm lucrurile de la capăt şi însă sperăm”, a scris ea pa internet.

Moartea misterioasă a unei tinere. Anchetă în curs

Deocamdată, însă, singura certitudine este că Alexandra a lăsat în urma sa numai durere şi multe semne de întrebare. Nimeni nu reuşeşte să înţeleagă cum s-a produs o asemenea nenorocire. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă, iar la finalizarea cercetărilor, urmează să facă lumină în acest caz. Între timp, pentru părinţii fetei singura alinare va fi să aprindă o lumânare la cimitir.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si