La vârsta distracțiilor de-o vară, dar mai preocupat să-și facă un rost, Andrei s-a mutat, în urmă cu o lună, de la Vaslui, la Constanța, unde și-a găsit aproape imediat un job ca sezonier: muncea în ture, la un fast-food din stațiunea Costinești și chiar dacă avea în jur colegi, niciunul nu pare să fi înțeles ce s-a întâmplat cu el.

În dimineața neagră, și-ar fi luat la revedere de la ceilalți angajați ca după câteva minute să se prăbușească în stradă.

Tânărul abia mai respira când a fost zărit la câțiva metri distanță de fast-food. Martorii au sunat la 112 însă cu toate efortului, echipajul de pe ambulanță n-a putut să-l readucă la viață. Cei care au urmărit șocați încercările disperate ale salvatorilor spun că băiatul nu părea să fi căzut victimă în vreun scandal.

Pe trupul tânprului nu s-au găsit vânătăi

Polițiștii chemați la fața locului au strâns probele, în tăcere. Pe trupul tânărului, nu s-au găsit vânătăi, spun surse din anchetă, iar actele, banii și telefonul erau toate, la locul lor, în buzunare, semn că n-a fost vorba nici de-un jaf. Fără vreun indiciu clar care să-i îndrume spre o crimă, oamenii legii i-au interogat pe colegii tânărului și au încercat să reconstituie orele fatidice dinaintea morții.

Citeste si: Drama neștiută a tânărului mort la Giurgiu în teribilul accident de skijet. Prin ce a trecut în urmă cu nouă ani

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”- wowbiz.ro

Cu puțin timp înainte să-și încheie programul, tânărul ar fi spălat o tavă pe care a pus-o la uscat în interiorul unui cuptor. În acel moment, s-ar fi format un arc electric a cărui intensitate l-a mai lăsat doar să strige după ajutor. Chiar dacă ipoteza este susținută de polițiști, surse din rândul salvatorilor de la Ambulanță nu cred în varianta electrocutării și spun că, în acest caz, ar fi trebuit ca victima să aibă arsuri pe corp.

Familia și prietenii sunt distruși de durere

În noianul de contradicții, singura certitudine e, deocamdată, suferința apropiaților. În locul unde a fost găsit Andrei, ard candele. Prietenii care-l așteptau acasă, la Vaslui, nu-și explică cum de-a dispărut dintr-o dată, atât de tânăr.

Citeste si: VIDEO| Liderul studenților, înecat în mare

Cauza morții se va afla abia zilele următoare, după autopsie. Până atunci, polițiștii continuă ancheta, iar angajații Inspectoratului Teritorial de Muncă verifică fast-foodul. Moartea tânărului din Vaslui este deocamdată investigată ca un accident de muncă.

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea. „Trădarea de la un frate nu se uită ușor. Mi-a luat absolut toată viața mea de artist.”- kfetele.ro

Citeste si: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au despărțit? Cum a apărut artista la premiera filmului- radioimpuls.ro

Citeste si: Accident grav pe șoselele din România. Trei copii au ajuns la spital


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si