VIDEO | Moment devenit viral surprins la parada de 1 Decembrie! Un jandarm cade de pe cal

Un moment inedit a fost surprins în timpul paradei de 1 Decembrie. Un jandarm cade de pe cal în timp ce încerca să îl încalece.

Author: M.A. joi 02 decembrie 2021 , 13:16

Moment inedit surprins la parada de 1 Decembrie! Un jandarm, filmat în momentul în care cade de pe cal

Moment inedit surprins la parada de 1 Decembrie! Un jandarm, filmat în momentul în care cade de pe cal

[Sursa foto: imagini amator ]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Jandarmul cade de pe cal

Un martor a filmat scena cu telefonul mobil.

Imaginile s-au viralizat rapid pe rețelele de socializare.

Se poate observa cum, jandarmul, împreună cu mulți alți colegi, se afla în zona Pieței Presei Libere din Capitală. 

La un moment dat, jandarmul vrea să încalece calul, însă își calculează greșit pașii și se răstoarnă. Animalul se sperie, însă este calmat de un alt coleg al jandarmului.

Citeste si: VIDEO| O autospecială a Jandarmeriei s-a răsturnat într-un șanț nesemnalizat de pe Șoseaua Fundeni din București

Reacția Jandarmeriei:

Reprezentanții Jandarmeriei Române au reacționat în urma acestui incident și au anunțat că ”a fost constituită o comisie de cercetare disciplinară prealabilă”. 

„Referitor la incidentul care a avut loc în zona Pieței Presei Libere, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

Incidentul a fost adus la cunoştinţa comenzii DGJMB, care a dispus imediat constituirea unei comisii de cercetare prealabilă. Pe baza concluziilor preliminare, vă informăm că a fost constatat un comportament individual izolat, care aduce atingere onoarei şi demnităţii militare, iar măsurile de sancţionare vor fi stabilite în cadrul consiliului de onoare.

Citeste si: Polițiști, mascați și jandarmi pentru a opri un scandal. O femeie a ajuns la spital

De asemenea, vă informăm că vor fi efectuate şi demersuri pentru constituirea DGJMB ca parte civilă pentru prejudiciile de imagine aduse de comportamentul angajatului nostru.

Reiterăm faptul că nu vom tolera nicio formă de abatere de la principiile solide pe care este clădită instituția noastră și vom comunica, în continuare, cu celeritate, concluziile verificărilor pe care le-am demarat.”

Citeste si: Mesaj împotriva președintelui României, la parada de 1 Decembrie: „Iliescu a chemat minerii, Iohannis a chemat PSD-ul”

VIDEO- Momentul care a devenit viral:

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si