VIDEO-Moment șocant! Și-a făcut loc în trafic cu pistolul scos pe geam

Un individ de 22 de ani - supărat că nu e lăsat să depășească - și-a făcut loc în trafic cu pistolul scos pe geam și amenințând că trage.

Author: Iulian Ciurea luni 01 martie 2021 , 19:54

Amenințări cu pistolul în trafic pentru că nu putea depăși
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Acest individ de 22 de ani, care trage pe contrasens și scoate pistolul pe geam, a fost la un pas să comită o crimă. Era gata

să apese pe trăgaci, pentru o banala disputa in trafic, dacă încărcătorul din armă nu i-ar fi căzut pe jos.

Victima sa, un șofer din Capitală care se ducea cu iubita spre București, a trecut prin spaima vieții. Totul a început pe drumul județean din dreptul comunei Vârvoru de Jos, când din neant a apărut o mașină roșie cu numere de Dolj. Cu o viteză amețitoare, șoferul a intrat pe contrasens și a vrut să-l depășească pe bucureștean.

Amenințări cu pistolul în trafic pentru că nu putea depăși

Supărat că nu poate trece, individul în vârstă de 22 de ani a scos pistolul pe geam și l-a îndreptat spre șoferul din față.

Iubita victimei, care se afla pe scaunul pasagerului, a filmat întreaga scenă- timp în care a sunat la 112.

După ce a reușit să facă depășirea periculoasă, agresorul înarmat s-a pus de-a curmezișul pe șosea, ca-n filmele polițiste. A întors pe loc, între celelalte mașini și i-a tăiat calea șoferului pe care l-a amenințat.

„La fata locului s-au deplasat imediat poltiistii care au identificat autoturismul in cauza. Politistii au efectuat controlul corporal dar nu au gasit pistolul la care persoana vatamata face referire”, spune poliția.

Individul cu pistolul scos în trafic vrea să-și vândă acum mașina

Individul de 22 de ani care a provocat oroare pe șosele a fost audiat de polițiști și- în mod inexplicabil- a fost lăsat în libertate. A recunoscut că a avut un conflict în trafic, dar a spus că nu avea pistol, ci că ar fi amenințat cu o simplă cheie. După ce a scăpat, tânărul și-a vândut în grabă mașina roșie și le-ar fi spus apropiaților că vrea să fugă din țară.

„Mi-a zis că are o mașină de vânzare, dacă mă interesează. I-am zis să vină la mine, i-am dat banii pe ea, a plecat și asta a fost++ Și cât a cerut pe ea? A cerut vreo 3500 de euro pe ea, i-am zis că nu pot să îi dau banii ăștia, să nu vină cu ea, că eu o dezmembrez și nu muncesc degeaba”, spune un apropiat.

Astăzi, la 10 zile după conflictul din trafic, polițiștii s-au văzut nevoiți să reia mai atent ancheta penală, pentru că imaginile cu incidentul au făcut înconjurul internetului. Se pare că individul- cercetat în libertate, este acum de negăsit.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si