În imagini se poate observa cum un grup de tineri intră în mașină și îi cer șoferului să îi ducă la o anume destinație.

Metoda „Taxi”

Nici bine nu pleacă de pe loc tânărul șofer de taxi, căci hoții deja își pun planul în aplicare. Un complice aflat în afara mașinii începe să bată în geam, din exterior, pentru a atrage atenția tuturor pasagerilor aflați în autoturism, în special cea a taximetristului.

Tot acela este și momentul în care o tânără care se află pe bancheta din spate întinde mâna și încearcă să ia banii șoferului, aflați în parasolar.

Planul eșuează însă, pentru că taximetristul observă gestul pasagerilor și le cere acestora să coboare imediat din mașină.

Citeste si: Hoții păcăliți de un ceas fake

Mesajul transmis de taximetrist: „Atenție, colegi, unde vă țineți încasările.”

„Atenţie, colegi, unde vă ţineţi încasările. Colegul a fost vigilent şi şi-a dat seama rapid că e o schemă de manual. Complicele bate în geam şi pasagerul din spatele şoferului încearcă să coboare parasolarul. Sau… o fi vrut să-i aranjeze părul? Legea vă permite să refuzați instant pasagerii care vă pot afecta capacitatea de a conduce sau pot dezvolta situații conflictuale.
Lampă roșie!”
, a fost mesajul publicat în mediul online de către șoferul care a fost la un pas să își piardă încasările dacă nu ar fi fost atent.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Decizie istorică a instanței. ANAF poate pune propriri pe conturile de Revolut din România

Mesajul a fost distribuit în mai multe grupuri și a adunat mii de reacții din partea internauților. 

Mai mult decât atât, tinerii au încercat aceeași metodă de operare și cu alți șoferi, însă au fost anticipați iar cursa le-a fost anulată.

Citeste si: Hoț surprins când jefuiește o bătrână

VIDEO: Momentul în care hoții vor să fure banii din mașina taximetristului

Sursă video: Ziua de Cluj


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si