Camerele de supraveghere au surprins momentul în care un șofer de 48 de ani a intrat cu mașina într-un restaurant din stațiunea Băile Herculane.

În imaginile surprinse se observă cum șoferul distruge restaurantul, în care, din fericire, nu se afla nimeni.

Momentul în care un șofer intră cu mașina în restaurant

Momentul în care șoferul de 48 de ani, din Cluj, a intrat cu mașina în restaurant din stațiunea Băile Herculane, a fost surprins de camerele de supraveghere.

În imaginile surprinse se observă cu bărbatul dărâmă peretele, distruge mesele și restaurantele din calea sa, apoi se oprește în alt perete. Valoarea pagubelor create nu se știe încă, dar din imagini se poate observa că distrugerea este imensă. Din fericire, în restaurant, nu se afla nimeni la momentul dezastrului.

Mai mult decât atât, șoferul se afla în mașină cu o minoră. Atât minora, cât și șoferul, nu au fost răniți. 

"Ieri, la ora 16.00, polițiști de la Poliția Stațiunii Băile Herculane au fost sesizați despre faptul că o persoană a intrat cu autoturismul în restaurantul unui hotel din localitate.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Din verificările efectuate s-a stabilit că în timp ce un bărbat de 48 de ani din județul Cluj se afla staționat cu autoturismul în parcarea privată a hotelului respectiv, din neglijență, ar fi accelerat autoturismul, moment în care a pătruns cu acesta pe ușa de acces în interiorul restaurantului, distrugând mai multe mese și scaune, precum și alte bunuri", se arată în comunicatul transmis de autorități. 

Camerele de supraveghere au surprins și momentul în care bărbatul calcă accelerația autoturismului. În imagini se observă cum, cu puțin timp înainte de dezastru, o femeie coboară din mașină și încearcă să ia ceva din autoturism. Când mașina este accelerată, femeie este dărâmată pe jos.

Citește și: Sfârșit tragic pentru o fetiță de 10 ani. Mașina în care se afla s-a răsturnat, iar impactul violent i-a fost fatal

După ce a fost lovită, femeia s-a ridicat singură.

"În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere din culpă, prejudiciul urmând a fi stabilit ulterio r", se mai arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si