VIDEO - Momentul tentativei de asasinat de la Oradea, filmat de camere

Detalii ce îngrozesc și revoltă ies la iveală în cazul tentativei de asasinat de la Oradea - unde oroarea a fost filmată de camerele de supraveghere.

Author: Iulian Ciurea marți 12 ianuarie 2021 , 19:20

Vecinii nu au intervenit în cazul tentativei de asasinat filmate de camere
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

A fost filmat momentul în care fostul șef al poliției locale din Oradea își atacă sălbatic fosta soție- cu un cuțit. După câteva lovituri- femeia se prăbușește la pământ. Martori la scenele ororii sunt destui- dar halucinant și revoltător deopotrivă e că nimeni nu intervine.

Un taximetrist staționează pe avarii la doi pași de sângerosul episod- alte două mașini sunt în parcare cu farurile aprinse- iar la scara blocului se observă siluetele a cel puțin doi vecini. Toți privesc cum victima e la pământ- în vreme ce individul dă să plece spre scară.

Se întoarce brusc- timp în care biata femeie- grav rănită- răzbește să se ridice și încearcă să scape de chin. Vrea să urce în taxi- doar că șoferul- pornește în trombă- evitând scandalul.

Vecinii nu au intervenit în cazul tentativei de asasinat filmate de camere

Ea rămâne singură în fața lui Paul Kover- care aleargă printre mașini până o prinde la intrarea în bloc- unde urmează încă o rundă de lovituri. Un vecin trece pur și simplu pe lângă ei și pleacă- de parcă nu s-ar întâmpla nimic.

După 50 de secunde- polițistul coboară scările și- obosit sau rănit- se așează în genunchi pe iarbă. Mai face apoi o încercare să pună mâna pe fosta soție- dar ea se refugiază în scară- astfel că individul se îndepărtează clătinându-se pe alee- iar în mână ține strâns arma cu care era cât pe ce să ucidă.

„Faptul că nu a intervenit nimeni mi se pare foarte urât!
Să nu ajuți pe cineva la nevoie... asta e țara în care trăim, lumea nu mai intervine!”, spun vecinii.

Viața femeii, pusă în pericol în cazul tentativei de crimă de la Oradea

Singurul care a intervenit e un italian ce locuiește în bloc. O văzuse pe femeie rănită grav- în agonie la ușa scării- a deschis și a băgat-o înăuntru până când au venit ambulanța și polițiștii.

Ajunsă de urgență la spital- femeia- mamă a doi copii- a fost operată- iar acum e în stare stabilă spun medicii- fiind mutată de la terapie intensivă...

„Viața ei putea să fie pusă în pericol”, spun medicii.

Femeia- psiholog în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Bihor- va mai rămâne sub supravegherea medicilor.

În același spital a fost internat sub pază și individul ce putea să-i fie călău. S-a automutilat după oribila faptă- dar are răni superficiale. De aceea- a putut fi deja externat și dus în arest preventiv. Înainte să-l încătușeze- procurorii l-au audiat prin videoconferință.

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si