VIDEO -Motanul Felix a fost furat de vizitatorii Rezervației de Zimbri

Este tristețe mare în rândul angajaților de la Rezervația de Zimbri din Neamț după ce motanul grădinii zoologice a dispărut fără urmă, furat de vizitatori.

Author: Iulian Ciurea joi 18 februarie 2021 , 19:45

Motanul Felix a fost furat de vizitatorii Rezervației de Zimbri
Motanul Felix a fost furat de vizitatorii Rezervației de Zimbri
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Motanul a dispărut la începutul acestei săptămâni, iar de atunci stăpânii lui nu mai au liniște. Au făcut apel pe rețelele de socializare în speranța că cei care le-au furat animalul de companie îl vor aduce înapoi, însă fără succes.

Proprietarii au văzut pe camere că motanul Felix a fost furat de vizitatori

Oamenii sunt hotărâți să meargă până în pânzele albe pentru a-și recupera felina, așa că astăzi au făcut plângere penală, în speranța că autoritățile vor reuși să-i depisteze pe hoți.

Cel mai probabil, vizitatorii au fost vrăjiți de frumusețea lui Felix, este de părere stăpâna, pentru că motanul avea zgardă așa că cei care l-au luat ar fi trebuit să își dea seama că nu este un animal fără adăpost.

Postarea de pe rețelele de socializare a strâns sute de reacții.

„Oameni condamnă fapta vizitatorilor și îi îndeamnă pe proprietari să facă public numărul de înmatriculare al mașinii pentru a-i face de rușine pe cei care și-au însușit, pe nedrept, motanul”, relatează corespondentul Kanal D la Iași.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si