VIDEO | Niculae Bădălău și-a cerut scuze pentru declarațiile despre diaspora. Ce a decis conducerea PSD

Mai marii PSD s-au adunat la sfat după declaraţiile jignitoare la adresa diasporei ale senatorului Niculae Bădălău. Cei mai mulţi dintre social-democraţi îl critică pe liderul PSD Giurgiu, dar sunt şi voci care spun că acesta nu trebuie să fie exclus. Până la urmă, decizia a fost ca Bădălău să nu mai ocupe funcţia de preşedinte interimar al PSD şi să rămână doar cu cea de şef al filialei din Giurgiu a social-democraţilor.

D.S., miercuri 04 decembrie 2019 , 19:57

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Înainte de şedinţa comitetului executiv, cei mai mulţi dintre colegii de partid ai senatorului Bădălău s-au disociat de declaraţia şefului PSD Giurgiu. Şiderul senatorilor social-democraţi crede că Nicolae Bădălău a greşit, dar că declaraţia nefericită cu privire la diaspora va fi uitată.

Primarul capitalei, Gabriela Firea, a taxat printre primii ieşirea lui Niculae Bădălău. Ea a scris pe o reţea de socializare că nu poate fi de acord cu aşa ceva. Pe de altă parte, liderul PSD Giurgiu îşi toarnă cenuşă în cap după scandalul generat de spusele sale.

Niculae Bădălău: Îmi cer scuze tuturor românilor plecaţi în afară la muncă, îmi cer scuze familiilor lor, regret contextul şi formularea nefericită.

Citeste si: Bădălău (PSD): E momentul să luăm măsuri radicale. De trei ani tot am încercat să peticim şi lucrul ăsta ne-a adus aici

Chiar şi aşa, Bădălău are şi susţinători. Printre ei, şeful PSD Vaslui, şi el cu antecedente, după ce a jignit chiar de ziua naţională un protestatar, pe care l-a făcut tembel.

Dumitru Buzatu a fost chiar ironic la întrebarea despre ce pedeapsă ar trebui să primească Niculae Bădălău.

În urmă cu 5 zile, Bădălău a făcut o declaraţie jignitoare la adresa românilor din diaspora.

Citeste si: Primele declaraţii ale senatorului Niculae Bădălău, după ce a fost jefuit!

În urmă cu un an, un videoclip postat pe internet îl arată pe Bădălău în timp ce lăutarul îi cântă nişte versuri prin care diaspora este umilită din nou.

La Comitetul Executiv de miercuri seară a participat şi Viorica Dăncilă. Ea şi-a făcut apariţia la sediul partidului cu o coafură total schimbată, dar nu a făcut nicio declaraţie.

De 1 decembrie, Viorica Dăncilă a fost surprinsă la cumpărături într-un hypermarket din Ploieşti. Ea a fost solicitată chiar şi pentru câteva poze alături de trecători.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si